0
Domaći fudbal

FOTO: FK Kolubara

PROMENE U KOLUBARI: Novi Predsednik, cilj isti (FOTO)

Objavljeno: 02.11.20 u 14:25

Lazarevački prvoligaš koji je prošle sezone nesrećno ostao bez plasmana u najviši rang, novu sezonu počeo je sa promenom na čelu kluba.

Nemanja Ivanović, nekadašnji istaknuti član omladinkog pogona ‘Rudara’ nasledio je dugogodišnjeg predsednka Bojana Stevića, koji je tu funkciju obavljao sa dosta uspeha.

FOTO: FK Kolubara

Klub će i dalje nastaviti sa rekonstrukcijom stadiona u Lazarevcu koji i sada ispunjava standarde Superlige, dok su se na njemu već igrali UEFA mečevi. U planu je da se uradi severna tribina, dok će se na zapadnoj uraditi VIP boksovi, mesta za predstavnike medija i prostorije omladinske škole sa druge strane tribine.

Što se tiče terena, zeleno-crni i dalje imaju najveće ambicije, a to je plasman u Superligu prvi put u 101. godini dugoj istoriji kluba.

U aktuelnoj sezoni nakon 12. kola, Kolubara zauzima četvrto mesto sa pet bodova zaostatka za drugom pozicijom koja garantuje promociju što je svakako nadoknadivo.

 

 

FOTO: FK Kolubara

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter