0
Domaći fudbal

FOTO: Crvena zvezda

ZVEZDIN ‘MAGIKO’ OTVORIO DUŠU: Ljubimac Delija iskren do koske – ‘Dolazak u Zvezdu, to je bio potez karijere’

Objavljeno: 01.11.20 u 13:56

Jedan od najboljih, ako ne i najbolji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai otvorio je dušu i govorio o raznim temama.

Katai je intervjuu za ‘Sportski žurnal’ govorio o povratku u srpski fudbal, izostanku sa Svetskog prvenstva u Rusiji i mnogim drugim zanimljivim temama.

On je istakao da se nije pokajao što se vratio u klub iako je imao drugih ponuda.

– Nema kajanja. Pre bilo kakve odluke prespavaš. Iz Zvezde su me odmah zvali da se vratim. Razmislio sam i brzo smo se dogovorili. Lakše mi je bilo da prelomim jer sam već bio tu i ostavio neki trag. A i klub se dosta podgao na visok nivo – kaže Katai i dodaje.

PROČITAJTE JOŠ: VOLI DA EKSPERIMENTIŠE SA FRIZUROM: Bivši fudbaler Zvezde potpuno promenio imidž, nećete verovati u koju boju se ofarbao! (FOTO)

– Istina je da je Zvezda htela i i ranije da me vrati, ali nije moglo da se namesti u tom smeru. Čikago je platio za mene obeštećenje, ne znam da li je Zvezda bila u mogućnosti da to isprate, ali svakako se ovog leta nisu složile kockice.

Otkrio je i kako je 2014. godine odlučio da Grčku zameni Srbijom, odnosno dres Olimpijakosa Zvezdinim.

– Velika borba je bila u svakom smislu. I moja da preporodim karijeru i kluba da ostavri rezultat. Nije počelo dobrio, mučili smo se. Na kraju ostao sam i sledeću sezonu i to je bio potez karijere. Ne verujem da bi mi se negde na drugom mestu tako namestilo da krenem, napred – otkrio je Katai.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter