Crno-beli u subotu od 17 časova na svom stadionu dočekaće ekipu Mačve, u okviru 13. kola Superlige Srbije.

Šef stručnog štaba Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da je cilj da njegova ekipa pobeđuje.


– Igramo protiv Mačve na našem stadionu, nismo u najboljoj situaciji. Cilj je da pobeđujemo u utakmicama, da dođemo do igre i rezultata. Hoću i da se lično uverim ko može da odgovori zahtevima do decembra, jer ćemo napraviti određenu rekonstrukciju tima – rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Stanojević je upitan da li će mladi igrači dobiti šansu.

Utorkom ćemo imati utakmice, oni će dobiti tada šansu. Ko zasluži, dobiće je sa prvim timom. Od sutra će neki dobiti šansu, da bismo znali kakva je situacija. Strani igrači su igrali promenljivo, jače utakmice igrali su dobro, a domaće utakmice nisu na nivou već duži period. Menjaćemo neke stvari, nadam se boljem – istakao je trener crno-belih.

Trener crno-belih rekao je i da nema problema da motiviše igrače za utakmice.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA SE DEŠAVA, OVO JE BRUKA?: Grobari su u čudu – neke stvari im i dalje nisu jasne! (TVITOVI)

– Najmanji je problem motivisati, ko ne bude motivisan, neće biti s nama. Ovo je filter meni i klubu da vidimo šta možemo i na koga možemo da računamo – istakao je on.

Stanojević se dotakao i Filipa Stevanovića, koji je na korak od prelaska u Mančester Siti.

– Nije mu lako, on je izuzetno kulturan i skroman momak koji sve to dobro podnosi za 18 godina. Nije lako, možda sam pogrešio što sam ga zamenio protiv Radničkog, ali to sam uradio iz taktičko disciplinskih razloga. Ako neko ne ispunjava taktiku to je za mene veliki problem. Možda je trebalo da istrpim baš iz tih razloga. Verujem u njega, nemam znak pitanja pored njega – naveo je.

FOTO: FK Partizan