4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TOTALNO NEOČEKIVANO: Javor neporažen na ‘Marakani’! (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.20 u 22:58

Iznenađenje u Beogradu!

Crvena zvezda i Javor odigrali su utakmicu 12. kola Superlige na stadionu ‘Rajko Mitić’. Utakmica je završena remijem, rezultatom 0:0.

Tokom prvog poluvremena Javor je počeo nešto ofanzivnije, ali su crveno-beli ipak imali kontrolu nad utakmicom.

Stanković, nezadovoljan rezultatom na kraju prvog dela igre, odmah po početku drugog poluvremena izvršio je tri izmene sa kojima je njegov tim trebalo da krene u ofanzivu.

Gavrića je zamenio Katai, Radulovića Rodić, a umesto Srđana Spiridonovića zaigrao je Dijego Falćineli.

PROČITAJTE JOŠ: KAO DA ZATVOR NIJE BIO DOVOLJAN: Još jedna muka zadesila Ronaldinja! (VIDEO)

Mirko Ivanić je tragičar utakmice pošto je u 59. minutu promašio penal.

Napravio je Stanković još dve izmene u nadi da će crveno-beli naći rešenje za ekipu iz Ivanjice, ali to im nije pošlo za rukom.

Gobeljić je u 92. minutu dobio žuti karton zbog neopreznog starta. Kolenom je udario u glavnu igrača protivničkog tima.

Domaćini su posle 10 vezanih pobeda, sada došli do dva remija u nizu.

Crvena zvezda je zadržala lidersku poziciju u domaćoj ligi, dok je Javor na 12. mestu.

https://www.youtube.com/watch?v=hpbk9ePXrx8

FOTO: FK Crvena zvezda 

 

0
0

4 Komentara

  1. Dobro ljudi, sta je vama? Do sada je Zvezda davala svima po 3,4 gola. Da li mislite da se mogu svi pobediti tim rezultatom? Sve ekipe koje igraju evropske utakmice su imale slabiju igru i rezultate. Stankovic je promenio tim zeleci da odmori igrace da budu spremni za cetvrtak to jeste greska, ali i ako opteretis jedne iste igrace stalno i to ima svoju cenu. Niko nije spomenuo da je Stankovic ubacio 5 mladih tzv bonus igraca: Radulovic, Erakovic, Petrovic, Gavric, Nikolic – to je poka tima. I sa toliko mladih i neiskusnih, moglo se pobediti. Bilo je sansi za 3:0, ali nijedna nije usla. Igra nije bila nesto posebno, to stoji. Ali, vidim komentar kao penal bio izvan sesnaesterca, ma da bilo bar 3m od linije, a u stvari se Katai sam sapleo i pao. Ono sto je cinjenica je da Zvezda sada igra daleko ofanzivnije i treba vremena napraviti tim koji moze napadati celu utakmicu i vrsiti pritisak na protivnika.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko je ovaj trener nesposoban to nije normalno. Umesto da pocne sa najacom postavom I osigura pobedu, a onda ih odmori on igra sa rezervistima, pa kad vidi sta je uradio daj brzo prvi Tim,al kasno. Covek koji ne vidi kakvi su igraci gobeljic, pavkov, vukanovic, zvonarevic, ivanic ne moze da trenira ni decu. Nazalost ovo zlo od trenera tesko cemo isterati. Covek je ogranicen debelo u razumevanju fudbala.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakav smo danas rezultat ostvarili takav smo i tim. 0 od napad, 0 od sredine. Ljudi igraju fudbal a ne znaju da dodaju za centarsut da ne pricam. Svaki pas presecen malo jaci pas odbija se kao od panj lopta. Strasno i citiram “ Ne mogu u zvezdi da dodjem a da ne pruzim maksimalan ucinak“ ako nisi mogao da se vratis kao igrac onda nisi trebao da dolazis ni kao trener da unistavas nesto za sta nisi sposoban. Blago je receno da smo truba od ekipe. Imaju pravo kad kazu navijamo i kad gubimo za Zvezdu ali nije problem da sr utakmica izgubi vec da se prikaze nesto od fudbala.

    0
    0
    Odgovori
  4. Rezultat jeste neočekivan, ali je penal je potpuno očekivan. I to na bar pola metara van šesnaesterca. Ipak napredak je evidentan, sudilo se protiv javora i na 1,5 van šesnaesterca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter