0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA IZ NEMAČKE STARTUJE U LIGI EVROPE: Crveno-beli žele da iznenade favorizovani Hofenhajm! (ANKETA)

Objavljeno: 22.10.20 u 18:33

Fudbaleri Crvene zvezde gostovanjem nemačkom Hofenhajmu otvaraju tamičenje u grupnoj fazi Lige Evrope.

Šampion Srbije će se takmičiti u grupi L zajedno sa Slovanom i Gentom, koji se u istom terminu, od 21 sat, sastaju u Liberecu.

Zvezda na megdan bundesligašu, čiji je član srpski reprezentativac Mijat Gaćinović, ulazi kao autsajder i to je uloga sa kojom se prvi put susreće u sezoni.

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ JEDAN POVRATAK U SUPERLIGU: Zvezdino dete i Robijev ‘miljenik’ se vratio u srpski fudbal!

Tim Dejana Stankovića biće bez Mirka Ivanića i Gelora Kange zbog poznate situacije sa virusom Covid-19, a dodatan problem pravi i povreda Aleksandra Kataija, bez obzira na to što se očekuje da bude u konkurenciji.

Na sve to, Crvena zvezda je prethodnog vikenda igrala ‘večiti’ derbi sa Partizanom i videćemo kako će, prvenstveno energetski odgovoriti na nemački tim.

Ni Hofenhajm nije bez problema u ekipi, jer ne može da računa na prvog strelca Andreja Kramarića zbog korona virusa, isto kao i važnog defanzivca Pavela Kaderžabeka, ali i na nekolicinu povređenih igrača.

Hofenhajm je u prethodna dva kola u Bundesligi doživeo poraze, međutim, u 2. kolu su naneli ubedljiv poraz minhenskom Bajernu rezultatom 4:1.

Zvezda u dosadašnjem delu sezone nema poraz u 90 minuta. Crveno-beli su ostvarili 13 pobeda, remizirali su sa Partizanom proteklog vikenda, dok su sa Omonijom, od koje su eliminisani u borbi za Ligu šampiona, takođe igrali nerešeno.

Kakav će biti ishod meča Hofenhajm - Crvena zvezda?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter