0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILUNOVIĆ PRED POČETAK LIGE EVROPE: Štoper crveno-belih ističe da njegova ekipa živi za evropska takmičenja, a evo šta ga posebno raduje!

Objavljeno: 21.10.20 u 15:16

Svi zvezdaši sa nestrpljenjem očekuju početak grupe faze Lige Evrope.

Fudbaleri Crvene zvezde odradiće večeras i poslednji trening pred meč sa ekipom Hofenhajma u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope, a kakva su očekivanja u crveno-belom timu je visoki defanzivac Nemanja Milunović.

– Kao što svi navijači Crvene zvezde i oni kojima je crveno-bela boja u srcu željno isčekuju sutrašnju utakmicu, tako i mi igrači jedva čekamo da počne meč. Mi živimo za ta evropska takmičenja i sa nestrpljenjem čekamo da počne prva utakmica u grupi. Protivnik je jak, ali verujemo u pozitivan rezultat – naglasio je Milunović.

Protiv ekipe Hofenhajma nedostajaće neki fudbaleri, ali i navijači koji daju krila crveno-belima. Milunović je preneo koliko to utiče na ekipu.

– Normalno je da nam najviše nedostaju naši saigrači. Svaki fudbaler je bitan, naročito sada kad igramo u ritmu četvrtak-nedelja-četvrtak. Napori su svakako teški, ali moramo biti istrajni. Profesionalci smo i znamo šta se od nas očekuje. Takođe, navijači nam veoma nedostaju, jer sve utakmice bez publike podsećaju na mali fudbal sa drugarima. Znamo da su svi zvezdaši uz nas, pored malih ekrana i normalno da želimo njihovu podršku svakodnevno.

Crvena zvezda je dominantna u domaćem prvenstvu, mreža našeg gola je mirovala gotovo na svim utakmicama, a Milunović je otkrio i koliko to znači pred evropski duel. Takođe, pohvalio je i svoje mlađe saigrače.

PROČITAJTE JOŠ: PUT DO TRONA: Motivacione reči najboljeg tenisera sveta – evo u čemu je tajna njegovog uspeha! (VIDEO)

– Raduje me činjenica da nismo izgubili u domaćem šampionatu, kao i celu ekipu. Primili smo do sada četiri gola u Superligi, a nadam se da ćemo tako nastaviti i na evropskoj sceni. Pohvalio bih mlade fudbalere, koji svaki dan kako na treninzima tako i na utakmicama, pokazuju da su budućnost Crvene zvezde. Zaslužuju reči hvale prvenstveno kao ličnosti, a onda i kao fudbaleri. MIslim da je vreme ispred njih, treba da nastave u istom ritmu i ostvariće sve što požele – podvukao je Nemanja Milunović.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter