3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MRKELA SE OGLASIO: ‘Dosta je više tih pokvarenih izjava sa kojima se traži alibi za neuspeh’

Objavljeno: 18.10.20 u 23:14

Mitar Mrkela odgovorio na izjave ljudi iz uprave večitog rivala.

Nakon derbija na red su došle izjave. Ovog puta u celosti prenosimo odgovor Mitra Mrkele. 

-Vazura zamajava narod i laže i svoje navijače! Treba da bude konkretan i kaže ko je zvao sudiju u poluvremenu. Dosta je više tih pokvarenih izjava kojima pokušavaju da traže alibi za neuspehe. Tražimo da se Miloš Vazura javno izjasni šta znači ta izjava za medije da je neko u poluvremenu zvao sudiju. Ovakve paušalne izjave su nekorektne i ne priliče direktoru ozbiljnog kluba – rekao je Mrkela.

Utakmica je zavšena rezultatom 1:1. Partizan je poveo u 8. minutu golom Filipa Stevanovića, a u 75. minutu meča Aleksandar Katai je doneo izjednačenje Crvenoj zvezdi.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Pa ko može drugi da pozove i uđe u svlačionicu sudija ah, pa da to je taj doktor sa slike hahahahah kako ovom nije ništa jasno ili se pravi da mu nije jasno i da nezna….

    0
    0
    Odgovori
  2. e moj mrkela ti da vredis nebi te ostavila onakva ribetina od zene. moje vidjenje utakmice. nista novo kurtizana ne sme izgubiti. simovicu sviraj sve sitno ya PARTIZAN i deli kurtizani masu zutih ali ne iskljucuj. da se vlasi ne dosete. dalje, prvu sumljivu situaciju u sesnestercu PARTIZANA sankcionisi. jos jednom simovicu zapamti , pametan si ti decko ne smemo izgubiti. tako otprilike izgledaju reci iz samog vrha drzave. u nastavku prvenstva upustva za sudjenje izgledaju ovako. PARTIZANU pomazi nemilice, kurtizani sudi realno. da se vlasi ne dosete. nepostojeci korner, a tako povlacenje u sesnestercu kurtizane simovic ne sme svirati penal za crno bele. to zna svaka budala.

    0
    0
    Odgovori
    • Partizan vise nije crno beo, nego sivo beo odvaljujemo vas od zivota u svim sportovima…ne znate sta znaci titula i necete znati jos dugo, jer pojma nemate i vode vam klubove cirkusanto kojima treba paznja, oni su za rijaliti a ne za klub istorije i tradicije kao partizan. Dok to ne skapirate, bicete njihove ovcice. Podelili su tribine, nista ne stima, sa evropom ste se pozdravili…dovidjenja. Ako neko bude trebao svetlo da ugasi mozete mi javiti, zivim blizu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter