0
Evropske lige

FOTO: Hotsport.rs

UGOVOR JE BIO SPREMAN: Mesi zamalo u Realu!

Objavljeno: 15.10.20 u 23:24

Mnogo novca je bilo u igri.

Kapiten Barselone i jedan od najboljih fudbalera ikada, Lionel Mesi, pre par godina je vrlo lako mogao da se nađe u redovima madridskog Reala.

Jedan italijanski novinar objavio je ovu priču koja je kasnije potvrđena od strane ‘Football Leaks’.

Madriđani su leta 2013. godine spremili ugovor na osam godina za Mesija sa kojim bi imao godišnju zaradu od 23 miliona evra. To bi ga učinilo najskupljim fudbalerom na svetu.

Vlasik Real Madrida, Florentino Perez, ponudio se da obezbedi privatan avion za dolazak Mesija u Madrid, da bi pregovore obavili u najstrožoj tajnosti.

PROČITAJTE JOŠZLATAN IBRAHIMOVIĆ PRELEŽAO KORONU: Igraće derbi sa CIGARETOM U USTIMA!

Iako je sve bilo spremno za ovaj ‘bomba’ transfer, on se nije realizovao iz prostog razloga – Mesi je bez razmišljanja odbio.

Argentinac je ovog leta želeo da napusti svoj dugogodišnji klub, međutim do toga nije došlo jer je Barsa za njega tražila izlaznu klauzulu od čak 700 miliona evra.

Ugovor sa timom sa Kamp Noua mu ističe na kraju trenutne sezone, ali čini se da Real Madrid ovoga puta neće imati želju da dovede ovog igrača.

FOTO: HotSport

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter