1
Fudbal

FOTO: FSS

ORLOVI SU ODLETELI: Reprezentacija Srbije krenula u Istanbul, pogledajte ko je ostao u Beogradu!

Objavljeno: 13.10.20 u 11:15

Fudbalska reprezentacija Srbije putuje u Istanbul, gde će u četvrtak igrati protiv domaćina Turske u 4. kolu Lige nacija.

Kao što je i najavio, Ljubiša Tumbaković je za naredni meč skratio spisak fudbalera. U avionu za Istanbul, nisu se našla čak sedmorica fudbalera.

FOTO: FSS

Dušan Tadić, Luka Milivojević, Emil Rockov, Marko Grujić, Strahinja Pavlović, Aleksandra Katai i Saša Zdjelar su u dogovoru sa klubovima dobili dozvolu selektora da ranije završe reprezentativne obaveze. Podsećamo da u nacionalnom timu od utakmice u Oslu nema ni Miloša Veljkovića – saopštio je Savez.

Podsećamo, Srbija je u nedelju u Beogradu izgubila od Mađarske minimalnim rezultatom. Orlovi na polovini takmičenja imaju jedan osvojen bod i na poslednjem su mestu, te ih u nastavku čeka borba za ostanak u B diviziji.

FOTO: FSS

PROČITAJTE JOŠ: OGLASIO SE ‘AUTOR’ NAJNEVEROVATNIJEG AUTOGOLA U ISTORIJI: Golman Dinama prokomentarisao to što ga ljudi optužuju da je namestio utakmicu!

Utakmica sa Turskom na programu je u sredu od 20.45.

FOTO: FSS

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter