0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SVETOZAR MARKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Mladi štoper Partizana o povratku u Humsku, saigračima, treneru, večitom derbiju…

Objavljeno: 11.10.20 u 16:21

Svetozar Marković je samo jedan od povratnika koji je u ovom prelaznom roku ponovo obukao crno-beli dres.

Mladi štoper Svetozar Marković prvi put govori za sajt Partizana. On je izneo svoja očekivanja za nastavak sezone.

Svi znaju da je moja velika želja bila da se vratim u Partizan. Pregovori nisu bili laki i trajali su više od mesec i po dana. Iako sam igrač Olimpijakosa, bio sam pozajmljen Larisi i prvo sam morao da raskinem ugovor sa njima, što sam uspeo da uradim bukvalno tri dana pred kraj prelaznog roka. U Olimpijakosu su smatrali da ovde nema dovoljno jakih utakmica gde mogu da napredujem, ali pošto za mene nije postojala nijedna druga opcija u glavi i nisam želeo da odem nigde drugo na pozajmicu osim u Partizan na kraju su se kockice složile! Presrećan sam što sam ponovo u svom klubu!

Partizan?

– Partizan sam pratio stalno! To je moja kuća gde god bio na svetu! Ako nisam u njemu kao igrač, onda sam sigurno najvatreniji navijač!

Svetozar Marković sada i onda?

– Mislim da sam napredovao ovih godinu ipo dana koliko sam bio u Grčkoj. Iako nisam igrao konstantno prvih sedam meseci, od januara ove godine do kraja prvenstva u Larisi sam odigrao sve utakmice i to mi mnogo znači!

PROČITAJTE JOŠ: TERZIĆ POSLAO PORUKU PODRŠKE VUČELIĆU: ‘On je veliki borac, ne sumnjam da dobija ovu bitku’

Šef Stanojević?

– Šefa Stanojevića sam upoznao kada sam bio u Beogradu da bih potpisao ugovor. Znam šta očekuje od mene, ali ćemo tek pričati kada se pridružim ekipi i počnem da treniram sa njima.

Ekipa i ja?

– Nisam igrao sada tri meseca, bio sam i nešto povređen, ali je to sada iza mene i spreman sam. Mislim da ću se brzo prilagoditi ekipi i šefovim zahtevima, jer ima dosta igrača koji su tu kao i pre godinu ipo dana.

Večiti derbi?

– O derbiju ne treba mnogo da se priča! Svaki igrač sanja o derbiju i jedva čekam da počne utakmica sa zvezdom!

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter