3
Domaći fudbal

foto: Fk Crvena zvezda

MARKO GOBELJIĆ: Fokus na večiti derbi

Objavljeno: 10.10.20 u 16:00

Reprezenativna pauza omogućila je izabranicima Dejana Stankovića par dana odmora, međutim prvotimci crveno-belih već od četvrtka započeli su pripreme za nastavak sezone.

Defanzivac i zamenik kapitena tima Marko Gobeljić govorio je o izazovima koji Crvenu zvezdu očekuju u narednom periodu.

 – Imali smo nekoliko dana da se odmorimo i napunimo baterije. Pauza nam je bila i više nego potrebna, odigrali smo veliki broj utakmica u prethodnom periodu. Već od četvrtka počeli smo ozbiljno da se pripremamo za nastavak sezone, vredno treniramo kako bismo bili maksimalno spremni za naporan ritam utakmica koji nas očekuje – istakao je Gobeljić.

Zvezdin desni bek istakao je da je ceo tim i više nego motivisan za predstojeće duele.

– Očekuje nas takmičenje na tri fronta. Raduje činjenica da smo u prvenstvu još uvek neporaženi, nadam se da će tako i ostati. Plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope ostvarili smo zacrtani cilj, međutim ne planiramo tu da se zaustavimo. U svakoj utakmici igraćemo na pobedu, nadam se da će to biti dovoljno za dobar rezultat u Evropi. Već za nekoliko dana očekuje nas najveća utakmica u Srbiji, igramo večiti derbi, svesni smo šta se od nas očekuje i spremamo se maksimalno kako bismo ispunili očekivanja navijača.

Koliko podrška navijača nedostaje crveno-belima još jednom je potvrdio Marko Gobeljić.

– Iskreno se nadam da će se navijači uskoro vratiti na tribine. Njihova podrška nam je i više nego potrebna. Nažalost večiti derbi će se igrati bez publike, međutim mnogo bi nam značilo ukoliko bi naši navijači bili u prilici da budu na stadionu za utakmice Lige Evrope – zaključio je Marko Gobeljić.

 

 

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. Pusti poruku, ako igras da ne gledam dzabe i gubim zivce. A sto se tice afrikanaca, mislim da nam je daleko veci problem sto nemamo krstenog desnog beka, levi je dobar do 40tog minuta, posle na reanemaciju.

    0
    0
    Odgovori
  2. Konačno da pročitam pravi komentar o vrednosti Zvezdinih stranaca iz Afrike. Zvezdina spin mašinerija pokušava da nas navijače učini debilima na vulgaran način. Doveli su iz savanna Afrike nekakve fudbalske polufabrikate nesposobne za ozbiljan evropski fudbal. To su već pokazale kvalifikacije za Evropu, ali i pored toga Zveda patološki uporno predstavlja ove limitirane Afrikance kao mitska bića. Zaštićeni su kao beli medvedi i imaju unapred osigurana mesta u timu. Kakav je njihov doprino?! Veoma mizeran i što je veoma karakteristično svi oni vraćaju loptu u natrag, usporavajući napade Zvezde. Igrati sa njima u timu na derbiju protiv komšija u nekrofilskoj opremi, je sablazan. Još veća rezultatska sablazan će biti kada na utakmici u Hofenhajmu u timu budu limitirani “kapitalci”!

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakav crni fokus na večiti derbi?! To se ti verovatno šališ! Znam ja da si ti jako duhovit čovek! Ali, izjaviti da se Zvezda fokusira na derbi je pravi nonsens! Znaš li ti da u Zvezdi u svakom trenutku “moraju igrati” fudbalski mediokriteti iz Afrike (iz menadžerskih razloga), a sa njima u timu nemamo nikakvih šansi protiv ekipe Pogrebnika, pogotovo jer su se oni u međuvremenu značajno pojačali a na klupi im je Stanojević, pravi fudbalski lisac! Napred sa limitiranim Afrikancima, u nove poraze!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter