Crveno-beli se nadaju dobrim rezultatima!

Nakon danas održanog žreba za grupnu fazu Lige Evrope, oglasio se i generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić.


Crvena zvezda mora da bude na najvišem nivou i da pobeđuje svakog, pogotovo u Beogradu na Marakani. Raduju nas informacije iz UEFA da će se najverovatnije mečevi igrati sa 30% kapaciteta stadiona, tako da bi u teoriji mogli da nastupamo pred oko 16, 17 hiljada naših navijača. Grupa je slična onoj iz 2017. godine kada smo odmeravali snage sa Englezima, Nemcima i Belorusima. Sada su to Nemci, Belgijanci i Česi, sve to su ozbiljne fudbalske nacije, ali smo podigli lestvicu zahteva i očekivanja i kao cilj postavili evropsko proleće, kao i u sezoni 2017/18 – rekao je generalni direktor aktuelnog šampiona Srbije.

Zatim je analizirao protivnike crveno-belih.

Hofenhajm je kvalitetan što se videlo i protiv Bajerna. Pobedili su šampiona Evrope 4:1 i pokazali da su ozbiljna ekipa. Gent je vicešampion Belgije i na veoma nesrećan način nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona, uz to dolazi iz zemlje koja je dugo bila broj 1 na UEFA rangking listi država. Česi su uvek neugodni, ali cilj nam je da sve te ekipe pobedimo na našem stadionu i prođemo dalje – dodaje on.

Veoma je zadovoljan dosadašnjim partijama koje je pružao njegov klub.

Odigrali smo 13 utakmica ove sezone i imamo sve pobede, osim što smo remizirali sa Omonijom. Stanković ima našu punu podršku, verujemo u njega i sigurni smo da ćemo biti sve bolji kako vreme bude odmicalo – zaključio je Terzić.

FOTO: FK Crvena zvezda