1
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

PONOVO KOD KUĆE: Crveno-beli vratili bivšeg reprezentativca Srbije!

Objavljeno: 30.09.20 u 15:19

Fudbalski klub Vojvodina danas je dobio veliko pojačanje u svom igračkom kadru, pošto je ugovor sa svojim matičnim klubom u trajanju do kraja sezone potpisao nekadašnji reprezentativac naše zemlje Željko Brkić.

Na taj način, iskusni golman se vratio u klub iz kojeg je otišao 2011. godine, kada je karijeru nastavio u italijanskom Udinezeu. Posle toga, nastupao je još za Sijenu, Kaljari, Karpi i PAOK, koji je napustio u januaru 2018. godine i od tada je bio bez kluba. U međuvremenu, trenirao je individualno, a u jednom periodu i zajedno sa fudbalerima Vojvodine u FC ‘Vujadin Boškov’.

Željko Brkić je za Vojvodinu do sada branio na 117 utakmica, dok je za reprezentaciju Srbije zabeležio 11 nastupa. Prema njegovim rečima, izuzetno mu je drago što će svoju uspešnu karijeru moći da završi u klubu u kojem ju je i započeo.

FOTO: FK Vojvodina

Presrećan sam što sam se vratio i što sam u prilici da karijeru završim tamo gde sam je i počeo, odnosno gde sam proveo sve najlepše trenutke. Biću na raspolaganju svima i daću sve od sebe da pomognem kako god i koliko god mogu, jer to je prevashodni razlog mog dolaska. Što se ove sezone tiče, ne bih da se služim standardnim frazama, ali Vojvodina uvek ima velika očekivanja i sigurno je da ne bih želeo ništa manje nego prošle godine – izjavio je Brkić, koji će u tekućoj sezoni nastupati u dresu sa brojem 17.

PROČITAJTE JOŠ: CRVENO-BELI ‘ODLETELI’ NA KIPAR: Evo na koga Deki računa za meč sezone!

U vreme dok je prethodno nosio dres Vojvodine, ali i nakon toga, Željko Brkić je bio i ostao jedan od najomiljenijih fudbalera među navijačima crveno-belih, te nema sumnje da će njegov povratak u klub veoma obradovati sve one koji vole i podržavaju ‘staru damu’.

FOTO: FK Vojvodina

0
0

1 Komentara

  1. Mislim da je ovo greska Vojvodine. Vratio se posle 10 godina, sto nije uopste malo. Jeste da golami mogu duze da igraju, ali najbolji primer je Stojkovic u Partizanu koji ima reflekse kao mrtav konj.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter