0
Domaći fudbal

BIO JE NA ‘METI’ STANOJEVIĆA, A ONDA SE PRESELIO U ŠPANIJU: Oglasio se Nikola Čumić i otkrio zbog čega nije potpisao za Partizan!

Objavljeno: 30.09.20 u 11:18

Otkako je Aleksandar Stanojević seo na klupu Partizana, crno-beli su razgovarali sa nekoliko igrača.

Prelazni rok se polako završava, a u redove ‘parnog valjka’ stigao je samo Aleksandar Miljković. Jedan od igrača koji je bio na ‘radaru’ crno-belih jeste bivši fudbaler Radničkog iz Niša, Nikola Čumić.

Delovalo je kao da će se ovaj transfer vrlo lako realizovati, crno-beli su Čumića hteli da dovedu na pozajmicu, ali mladi fudbaler se ‘preselio’ u Španiju, i potpisao za Sporting iz Hihona

– Septembar je došao i momentalno sam znao šta me čeka u Grčkoj, sa šest igrača na mojoj poziciji kao konkurencija. Kada se pojavio Sporting kao opcija, nisam mnogo razmišljao. Tačno, zvao me je i Partizan, ali Atinjani su želeli da odem u jaču ligu. Ipak, presudan je bio ekonomski aspekt, pošto su u moj ugovor stavili klauzulu da može klub da me otkupi za 7.000.000 evra. To je prihvatljivo za španske klubove, ali nijedan klub u Srbiji ne može da me plati – kazao je Čumić za španske medije.

U novom klubu, društvo mu pravi bivši fudbaler Partizana, Uroš Đurđević.

PROČITAJTE JOŠ: ZASLUŽIO JE: Kakva čast za Novaka Đokovića – jedna ulica na Kosovu i Metohiji upravo po njemu nosi ime! (FOTO)

– S obzirom na to kako su me dočekali i prihvatili u klubu, mogu da budem prezadovoljan. Morao sam da prođem kroz čitavu proceduru, da budem dva puta negativan na testu na koronavirus. Trenirao sam samo tri puta pre utakmice sa Đironom. Zadužio sam broj 17, ne želim da otkrivam zašto, ali imam svoje razloge. Na debiju sam imao dobru priliku, golman je jedva odbranio i vrhovima prstiju prosledio loptu u korner. Brzo se adaptiram, znam engleski jezik, a učim španski. Pronašao sam apartman koji nije daleko od centra, imam vozilo na raspolaganju, a tu mi je Uroš Đurđević da ga pitam za sve što mi treba. Sjajno je kada imate blizu sebe nekoga kao što je on – poručio je Čumić.

Čumić je već debitovao u dresu novog kluba, kada je njegov tim savladao Đironu rezultatom 2:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter