0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NAPADAČ ZVEZDE NAPUSTIO BEOGRAD: Boaći se oglasio čim je stigao u Italiju!

Objavljeno: 29.09.20 u 18:17

Napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći napustio je glavni grad Srbije i otputovao u Italiju.

Delije, bez brige. Razlog nije transfer, već lečenje od povreda koje sjajnom napadaču ne dozvoljavaju da ima kontinuitet u igri.

Iz tog razloga, napadač iz Gane odlučio da se obrati fizioterapeutu Masimu Pivi sa kojim je sarađivao u Latini.

Vratio sam se u Latinu, jer imam poverenja u fizioterapeuta Masima Pivu. Razlog je jednostavan, upoznao sam ga kad je bio u klubu, uvek smo imali odličan odnos. Pojedinci iz Zvezde su me savetovali da odem na neko drugo mesto, ali sam se odlučio za Masima, jer je u prošlosti samo on mogao da mi pomogne – kazao je Boaći, prenosi Il Mesađero.

PROČITAJTE JOŠ: FUDBALER DINAMA IZ ZAGREBA IZABRAO SRBIJU: Ima i hrvatski pasoš, ali je odlučio da igra za ‘orlove’!

– U poslednjih godinu dana pretrpeo sam pet povreda mišića. Nisam mogao da odigram četiri utakmice u nizu. U dogovoru sa klubom i trenerom Dejanom Stankovićem odlučio sam da dođem ovde, ne zato što nemam poverenje u Zvezdine terapeute, već zbog toga što sam se posle Masimovih tretmana osećao dobro – zaključio je 27-godišnji napadač.

Boaći je poslednji meč u crveno-belom dresu odigrao protiv Čukaričkog, kada je nakon svega četiri minuta morao da napusti teren.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter