0
Fudbal

FOTO: Twitter/printscreen

MILOJEVIĆ I MARIN U ČETVRTFINALU: Bivši trener i kapiten Crvene zvezde sa Al Ahlijem jurišaju ka trofeju Azijske Lige šampiona!

Objavljeno: 26.09.20 u 22:30

Al Ahli iz Saudijske Arabije plasirao se u četvrtfinale Azijske Lige šampiona trijumfom nad Šababom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata posle boljeg izvođenja jedanaesteraca – 4:3 (1:1, 0:1).

Tim koji sa klupe vodi Vladan Milojević, bivši trener Crvene zvezde, a nastupa nekadašnji kapiten crveno-belih Marko Marin uspeo je u drugom poluvremenu da nadoknadi gol zaostatka koji je gostima doneo Uzbekistanac Ganijev u 28. minutu.

Al Ahli je do izjednačenja stigao sa bele tačke u 54. minutu preko Al Some i tim rezultatom je završen regularni deo meča.

Marko Marin, zamenjen je u nadoknadi utakmice, a u produžecima nije viđeno puno kvalitetne igre, ni golova, pa su jedanaesterci odlučili o prolasku u sledeću rundu

Na kraju je presudio promašaj igrača Šababa Kalila u prvoj seriji.

Istina, u petoj seriji je udarac sa 11 metara promašio i igrač al Ahlija Al Soma, ali je na drugoj strani neprecizan bio i Al Nakbi što je bio znak za slavlje ekipe Vladana Milojevića.

FOTO: Twitter/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter