5
Evrokupovi

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN POKLEKAO U PRODUŽETKU: Sjajan gol Rezaija izbacio crno-bele iz Lige Evrope! (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.20 u 21:30

Fudbaleri Partizana poraženi su posle 120 minuta od belgijskog Šarlroa rezultatom 2:1 u meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Nakon 90 odigranih minuta rezultat je bio 1:1, a nakon dodatnih 30 minuta belgijski predstavnik je golom jednog od najboljih igrača tima obezbedio plasman u plej-of fazu Lige Evrope.

Gol odluke postigao je iz slobodnog udarca sjajnim preciznim šutem Iranac Rezai, igrao se 108. minut.

FOTO: FK Partizan

Crno-beli su do kraja produžetka probali na sve načine da dođu do poravnanja rezultata, ali to nisu uspeli i njihov put u Ligi Evrope se završio u 3. rundi kvalifikacija.

Posle 10. minuta igre domaćin je poveo. Korner sa leve strane, a onda je usledio haos u kaznenom prostoru. Kapiten Desolei je postigao pogodak, najpre je Stojković uspeo to da odbrani, a onda je pored Sadika, Asana i Zdjelara uspeo da pogodi mrežu crno-belih. 

Do kraja prvog poluvremena domaćin je kontrolisao igru, a Partizan nije uspevao da napravi konkretnu akciju i dođe do gola domaćih. Sa prednošču belgijske ekipe otišlo se na odmor.

Na početku dugog dela meča u igru je ušao Sejduba Suma koji je uneo živosti u igru crno-belih, a zatim i postigao pogodak.

Bilo je to nakon jedne tečne akcije crno-belih kao sa video igrica. Sadik je to odložio petom do Asana, Japanac vrebao pravi trenutak da centrira, a onda je Suma to realizovao bez muke. 

Do kraja regularnih 90 minuta Partizan je bio bolji rival, ali to nije uspeo da realizuje.

FOTO: FK Partizan

Usledili su produžeci. U prvih 15 minuta, nije viđena izglednija prilika.

U drugom nastavku jedinu pravu šansu imali su domaći nakon što je Ostojić rukom intervenisao. Slobodan udarac sjajno je izveo Rezai, loše se postavio Vladimir Stojković, te su crno-beli 

https://www.youtube.com/watch?v=PHV-Xavgcr4

FOTO: FK Partizan

0
0

5 Komentara

  1. Samo penzioner Stojković sa ozbiljnim zakrečenjem u mozgu može da ode skroz u dalji ugao i da očekuje da će mu bliži ugao pokriti živi zid visok metar i šumska jagoda u kome stoji Lazar Marković. Fudbaleri su nam ubedljivo NAJGLUPLJI u Evropi a i šire, osim što su konjasti, spori, tromi, mlitavi, bez čvrstine i one potrebne sportske, takmičarske agresije. Kako razmišljaju tako i igraju fudbal. Kad igra Partizan imam mučan utisak da je fudbal izuzetno teška i komplikovana igra kao vađenje korena sekvoje, i da treba proći 100 muka i proliti 100 znojeva da bi se dao 1 gol. Teško je gledati svo to mučenje, komplikovanje, petljanje, muljanje, potez više…Dogodine, cipiripi intertoto kup, po zasluzi, iako mi je kao partizanovcu teško da se sa time pomirim

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko je gol zasluga Rezaija toliko je i Stojković kriv, zbog neodlučnosti i slabog postavljanja na slobodan udarac. Mislio sam da će Stanojević doneti nešto novo! Sve je ostalo isto, samo njega (plasmana) nema!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter