10
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDIN MENADŽMENT SEBI PREPOLOVIO PLATE: Terzić, Mrkela, Stanković i Petrović se odrekli primanja

Objavljeno: 23.09.20 u 21:29

Žele da daju lični primer.

Zbog situacije sa Covid-19 virusom i teže finansijke situacije, menadžment Crvene zvezde rešio je da prepolovi svoja primanja.

PROČITAJTE JOŠ: SAŠA OBRADOVIĆ: ‘Nisam samo profesionalac, ja sam deo porodice’

Na ovaj potez su se odlučili ljudi iz vrha uprave. Generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela, operativni direktor Marko Petrović i šef stručnog štaba Dejan Stanković. Ovo smanjenje prihoda trajaće do prvog jula 2021. godine.

Crveno-bele za vikend očekuje duel protib Mladosti iz Lučana u domaćem prvenstvu, a 1.oktobra igraju meč u okviru četvrtog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Protivnik će im biti bolji iz duela Ararat- Celje.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

10 Komentara

  1. koja SPRDACINA … za naivne. pa ONI isplacuju minimalac a na crno, ispod zita – franko ruke: KOLIKO IM TREBA… terza bez milionceta (ma ne dinara, vec EURA) nije, a mozda i vise … to ni BIA-milicija NE zna … koja SPIKA-PRICA MANIPULACIJA … ETO KAKO SU ONI REVNOSNI, ODGOVORNI … SA PUNO OBZIRA PREMA PONIZENOJ OPLJACKANOJ NACIJI … MA BRE ONI SU PRAVE PATRIOTE … !? a da ovo je prava prilika i najbolji nacin da se opravda rad BANKOMATA.

    0
    0
    Odgovori
  2. Treba im dati da vode državu,,, ovo je primer ,koji treba da slede i zdravstveni i prosvetni radnici,,Jedini lek za ovu bolest je Goli otok,,,ustani Tito samo na pola sata,,,

    0
    0
    Odgovori
    • Pa njih je i postavio onaj sto vodi drzavu, to su njegovi ljudi.
      Isto kao sto je postavi ove sto vode Beograd, isto sto je postavio svoje ljude kohi vode vojsku, policiju, Telekom….svi oni rade kako im je on rekao i dopustio da rade.
      Nema potrebe da OVI idu voditi drzavvu, to je ista ekipa.

      0
      0
      Odgovori
  3. Bravo za menadžere Zvezde! Tako se radi odgovorno i transparentno. Sledeći korak je smanjenje neisplaćenih plata svima zaposlenima u Zvezdi i prestanak rada ljudima koji rade na određeno vreme. A. sa druge strane kapitalni promašaji u dovođenju stranaca će se i dalje isplaćivati!

    0
    0
    Odgovori
  4. Bravo za veleumove iz Zvezde! Na ovaj način oni su kompenzovali kadrovske promašaje u zadnjih 12 meseci i nadoknadili neobjašnjiv nestanak para dobijenih od UEFA za učešće u grupnoj fazi LŠ, prošle godine!. Ovi veleumovi žele sebe da prikažu žrtvama a ovom stigmatizacijom sa platama žele da se opravdaju za finansijsku katastrofu koju su naneli Zvezdi! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori
  5. A taj isti stankovic unistio zvezdu,primer pankov ,zvezda sada nema boljeg napadaca!!!!!mnogo ste smesni I jadni…..mars bre…..

    0
    0
    Odgovori
  6. Sram ih bilo . Zbog svojih neuspeha skraćuju plate igračima … A lepo im je bilo kad su punili dzepove premijama od LŠ , a dugovi tapkali u mestu …. Totalno pogrešno vodjenje kluba , a za to je najviše kriv taj menadžment koji se samo krije iza uspeha igrača i navijača …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter