Velika tragedija u Italiji!

Dvostruko ubistvo, koje je potreslo kako Italiju, tako i čitavu Evropu, dogodilo se u stambenoj zgradi u italijanskom gradu Leće.


Fudbalski sudija Danijele de Santis i njegova devojka pronađeni su mrtvi, a za sada je poznato da je zapažen jedan čovek koji se udaljavao sa mesta dvostrukog ubistva.

De Santis je bio 33-godišnji cenjeni sudija manjih liga u okrugu, ima više od 130 suđenih mečeva Serije D, Primavere i Serije C.

Debitovao je i u Seriji B pre tri godine, a ova vest rastužila je brojne prijatelje, sudije i fudbalere sa kojima je radio.

U prošloj sezoni, sudio je 18 mečeva Serije C.

– U šoku sam, to je neverovatna tragedija. Još uvek malo toga znam o slučaju, mogu samo da kažem da smo uz porodicu i sve bliske ljude – rekao je predstavnik Udruženja sudija Italije, Marćelo Niči.

Nešto kasnije je utvrđeno da su izbodeni do smrti. Devojka Eleonora Manta  (30) je pronađena u apartmanu, a nesrećni De Santis na stepenicama zgrade.

Komšije su svedočile da je došlo do burne svađe i da su čuli krike, kada je došlo do ubistva. Policija je istražila stan kako bi pronašla dokaze o ubici, za sada nije identifikovan, primećen je samo kako sa rancem odlazi sa mesta zločina.