3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ŠOK NA ‘MARAKANI’: Jedan od najboljih igrača Zvezde napušta crveno-bele!

Objavljeno: 21.09.20 u 14:20

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, El Fardu Ben napustiće crveno-bele u narednih nekoliko nedelja.

On je dogovorio sve oko prelaska u Al Ahli iz Saudijske Arabije, kluba koji od februara ove godine vodi bivši strateg crveno-belih, Vladan Milojević, prenosi ‘Arena sport’.
 

Srpski trener i napadač sa Komora prethodno su sarađivali u dva kluba, prvo u Panioniosu, a zatim i u Crvenoj zvezdi. Njihova nova saradnja počeće, prema dogovoru dva kluba, po završetku kvalifikacija za Ligu Evrope. Ostali detalji transfera još nisu poznati.

Crvena zvezda nije uspela da se domogne zagarantovanih 8,4  miliona evra od UEFA od prolaska u plej-of Lige Evrope, a poraz protiv Omonije skupo će koštati crveno-bele očigledno i kada je igrački kadar u pitanju.

Ben ima 31 godinu, u Zvezdu je stigao u januaru 2018. i za to vreme odigrao je 63 utakmice i postigao 40 golova.

0
0

3 Komentara

  1. Pa statistika sve govori. Asistencije nisu ni spominjali. A tek bitni golovi i asistencije. Stvarno nije zaslužio da se tako priča o njemu. Da nije bilo njega ne bi ni lš bilo. A kada je igrao napadača obavezno je davao gol. Njegovim odlaskom izgubio sam svaku nadu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Baš šteta ako ode Ben, “jedan od najboljih igrača Zvezde”! Šteta što juče protiv Voždovca nije igrao Ben da pokaže mladim, nadahnutim i tehnički pismenim igračima Zvezde kako treba da se igra uz stalno vraćanje lopte nazad!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter