1
Evrokupovi

ZOLTAN SABO PONOSAN: ‘Ovo je neverovatna utakmica, penali su lutrija’

Objavljeno: 18.09.20 u 11:53

Nakon spektakularne utakmice oglasio se trener domaće ekipe.

Deluje da je ekipa TSC pokupila simpatije cele države nakon sinoć odigrane utakmice protiv FCSB-a. 12 golova smo videli za 120. minuta fudbala. Sa dva igrača manje uspeli su dva puta da se vrate u meč i obezbede penal seriju. U šutevima sa bele tačke pobedila je gostujuća ekipa.

Ovo je bila neverovatna utakmica koju smo odlično počeli sa 2:0. Posle smo iz jedne neshvatljive greške primili prvi gol, nakon čega je izgledalo da se u ekipu uvukao strah i nismo igrali kako treba. Nažalost, posle isključenja Dejana Ponjevića smo bili prinuđeni da se branimo, ali je dobro bilo što smo posle svakog njihovog gola mi odgovorili našim golom i momcima svaka čast na tome – rekao je Sabo.

PROČITAJTE JOŠ: UEFA SUZILA IZBOR PROTIVNIKA: Evo protiv koga mogu da igraju klubovi iz Srbije

Ponosan je stručnjak na svoje igrače koji su dali svoj maksimum.

-Nismo odustajali i uspeli smo da rezultatski stižemo FCSB. Posle produžetaka, kada su na red došli penali, koji su nažalost lutrija, ekipa je imala više sreće.

Ovakvu utakmicu nisam doživeo ni kao igrač, ni kao trener, da sa dva igraća manje uspemo da stižemo protivnika –kazao je Sabo.

FOTO: FK TSC Bačka Topola

0
0

1 Komentara

  1. ponosan a protiv drzavnog projekta 5 kom u mrezi.Kazi naciji zasto ste prodali utakmicu CZ,ucena od straqne fss,politicara ili jednostavno da im budes podguyna muva Sabo.vise nikada nikada u EU,samo zbog petarde…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter