4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NIKAKO NE ŽELI DA NAPUSTI ‘MARAKANU’: Stigla nova ponuda za Garsiju, on je opet odbio!

Objavljeno: 17.09.20 u 14:47

Nova ponuda je stigla na ‘Marakanu’, ali Garsija je i nju odbio.

Nakon godinu dana provedenih u glavnom gradu Srbije, izgleda da se Mateo Garsija lepo uklopio u redove crveno-belih, tako na želi da napusti klub.

Prvo, dogovor je postojao sa Rasingom, međutim Garsija nije želeo da se vrati u rodnu zemlju, a sada, odbio je još jedan klub.

Kako prenosi ‘Mozzartsport’, Aris je poslao predlog da za 1,3 miliona evra i 50 odsto od naredne prodaje vrati Garsiju, ali je igrač dao odričan odgovor.

PROČITAJTE JOŠ: PAPRENE KAZNE ZBOG TUČE: Fudbaleri PSŽ-a i Marseja žestoko kažnjeni – Nejmar je imao sreće, dok je Kurzava izvukao najdeblji kraj!

Ovo je potvrdio i njegov menadžer Zoran Stojadinović.

Da, tačno je da Mateo Garsija ima ponudu iz Grčke, da se preseli u Aris, ali njegova razmišljanja idu u drugom pravcu – rekao je Stojadinović za ‘Mozzartsport’.

S obzirom da prelazni rok traje još malo, a Garsija već uveliko nije u planu Dejana Stankovića, biće zanimljivo da vidimo kako će se odvijati situacija oko argentinskog fudbalera.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

4 Komentara

    • Raky pitanje za tebe: odakle parzian plaća Sumu, sadika, natha, asana? Hoćeš da kažeš da ih Vučela plaća iz svog dzepa? Kad vec znas ko placa Garsiju!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter