1
Domaći fudbal

KAKVA GOLEADA U BAČKOJ TOPOLI: Nakon 12 golova za vreme igre, FCSB slavio posle penala

Objavljeno: 17.09.20 u 23:48

Jedanaesterci presudili! TSC ostao bez Evrope!

Od samog starta u Bačkoj Topoli je krenulo burno. Domaća ekipa je nametnula svoj ritam od samog starta i u startu utakmice postigla dva gola. 

U 11. minutu gol je postigao Milićević, a nakon tri minuta gol je dao Duronjić. Koman je u 25. minutu smanjio rezultat. 

Ritam utakmice je bio sve bolji a onda je u žaru borbe Ponjević dobio crveni karton. To je domaćoj ekipi napravilo veliki problem. Na startu drugog dela igre Man je pogodio za izjedanačenje.

Nije se dugo čekao odgovor domaćina koji sa igračem manje u 51. minutu stiže do prednosti. Strelac je bio Nenad Lukić. U 64. minutu sviran je jedanaesterac za goste, a Man postiže gol sa bele tačke i vraća svoju ekipu u igru.

Delovalo je da će 3:3 biti rezultat sa kojim se odlazi u produžetke, ali onda sledi dramitična nadoknada vremena. Balaz je u 93. ubacio loptu u sopstvenu mrežu. Gosti su slavili, ali TSC se nije predao. Nakon sjajne akcije Tomanović je pogodio u 94. minutu i obezbedio produžetke.

Da posao domaćoj ekipi bude još teži u 104. minutu Silađi dobija direktan crveni karton i TSC ostaje sa devet igrača na terenu. Treći gol za na večerašnjem meču postigao je Man i doveo ekipu FCSB-a u prednost. Samo minut kasnije u nadoknadi vremena prvog produžetka Tomanović pogađa i rezultat je 5:5. U toku je bio 108. minut kada je Petre zatresao mrežu ekipe iz Bačke Topole i doneo novu prednost gostima. Kada su svi  mislili da ekipa TSC-a više nema snage, demantovao je te navode Tomanović svojim trećim golom na večerašnjoj utakmici u 117. minutu.

Usledili su jedanaesterci.

Gostujuća ekipa je bila uspešnija i rezultatom 4:5 u izvođenju jedanesteraca ostvarila pobedu i prolaz u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope gde ih očekuje duel sa ekipom Libereca.

FOTO: FK TSC Baćka Topola

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter