11
Evrokupovi

PRVA IZJAVA STANKOVIĆA: ‘Bili smo nadmoćni, penali su lutrija’

Objavljeno: 16.09.20 u 21:00

Nakon poraza oglasio se i Dejan Stanković.

Šef stručno štaba Crvene zvezde dao je izjavu za sajt kluba nakon poraza njegove ekipe.

Bili smo nadmoćni sedamdeset minuta. Nesrećno smo primili gol, vratili se u igru, izdigli iz svega i dominirali. Ali, kada osetiš da je protivnik pao, onda moraš da postigneš gol i rešiš pitanje pobednika. Mi smo to morali da uradimo, a nismo, iako smo bili bolji. Videla se potom promena u njihovoj igri, mnoštvo dugih lopti i prekida. Posle toga i temperatura, i važnost utakmice, i tenzija, prosto su se igrači umorili.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA SADA ČEKA ŽREB: Evo ko su mogući rivali

Što se penala tiče, to je lutrija, ne možeš znati ko će proći. Sigurno da je poraz još teži, jer je došao posle jedanaesteraca. Još jednom, morali smo da prelomimo, ali igračima ništa ne zameram, dali su sve od sebe. Idemo dalje, Crvena zvezda je kroz istoriju prolazila i teže momente. Okrećemo se Ligi Evrope – rekao je trener crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ: ZVEZDA SADA ČEKA ŽREB: Evo ko su mogući rivali

Pohvalio je igrače koji su povređeni odigrali ovaj duel.

Gobeljić, Rodić, Katai i Ben su igrači koji su stisli zube i odigrali utakmicu, iako su izašli iz povreda. Znam da će biti kritika i svega, ali stojim pri tome da nam je falio gol u drugom poluvremenu. Da smo ga postigli, sve bi drugačije bilo – poručio je Stanković.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

11 Komentara

  1. Sa ovakvom izjavom vidi se da je ovaj covek mentalno ogranicen.sa gobeljicem.vukanovicem.jovancicem..nebi mogli nikog da dobijemo,a sa povlacenjem i bez presinga na njihovu odbranu ne postoji trener koji bi ovo mogao da dobije.nazalost dobili smo trenera koji se uci na nama.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bili ste nadmocni, pa vas oni nadmocno pobedili na penale jel tako? Tako je treneru pocetnice, hajd sad kofere u ruke pa pravac preko grane.

    0
    0
    Odgovori
    • Nemas ti pojma Stankovicu koji fudbal igraju tvoji igraci Kanga Gobeljic Milunovic Degenek Vukanovic decko nema veze sacuvaj boze ali nista cudno za mafijaske klubove Zvezdu i Partizan

      0
      0
      Odgovori
  3. Kako ga nije sramota da daje ovakve izjave?trebali smo da primimo najmanje 3-4 gola.nijednig trenutka nismo odigrali presing na njihovu zadnju liniju.izlazili su do centra kad god su hteli i normalno da su imali toliki broj sansi.pa macva im nebi dala da izadju iz svojih sesnaest metara.razumem da mafija vodi klub,al da ne moze da nadje trenera za tolike pare to nije normalno.ovaj trener da ima i jedno oko video bi da gobeljic ne moze da igra ni za moj kucni savet,a da se i malo razume u fudbal znao bi da je prva linija odbrane napad na protivnicki zadnji red,al za to mora da si musko a ne p.cka.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kako ga nije sraa njihovumota da daje ovakve izjave?trebali smo da primimo najmanje 3-4 gola.nijednig trenutka nismo odigrali presing na njihovu zadnju liniju.izlazili su do centra kad god su hteli i normalno da su imali toliki broj sansi.pa macva im nebi dala da izadju iz svojih sesnaest metara.razumem da mafija vodi klub,al da ne moze da nadje trenera za tolike pare to nije normalno.ovaj trener da ima i jedno oko video bi da gobeljic ne mize da igra ni za moj kucni savet,a da se i malo razume u fudbal znao bi da je prva linija odbrane napad na protivnicki zadnji red,al za to mora da si musko a ne p.cka.

    0
    0
    Odgovori
  5. hahaha bili su nadmoćni, pa igrali su očaj, ne može tim koji igra sklanjalice bez takmičarskih utakmica da igra ozbiljan fudbal, a bilo je i krajnje vrijeme da ludačka sreća u evropskim kvalifikacijama stane. To je jedini klub koji pet utakmica ne dobije u nizu i uđe u LŠ. To je nezapamćeno u istoriji fudbala.

    0
    0
    Odgovori
  6. Deki ajde budi čovek daj ostavku… Ono ziheraško povlačenje od 70min. PROTIV OVAKVIH TELETABISA JE BRUKA!!! Sve ok vrućina ovo ono roviti igrači GAVRIC, i NIKOLIC SU TREBALI DA UĐU DA DRŽE VISOK RITAM I DA SE REŠI OVO VEČERAS SA DVA TRI JEDAN… OVAKO SMO IM POKLONILI JEDINU ŠANSU ZA PROLAZ A TO SU PENALI U NJIHOVOJ KUĆI… Ovo si ti Dejane trenerskim amaterizmu izgubio

    0
    0
    Odgovori
  7. Stankoviću pojma nemas kao trener a nemas ni autoritet jer da imas bilo sta u glavi ne bi ti penal sutirao onaj falšineli koji je iz aviona tek izašao…ponizio si zvezdu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter