Fudbaleri Crvene zvezde su odradili poslednji trening pred utakmicu sa Omonijom.

Ekipa srpskog šampiona sletela je danas na Kipar, gde će sutra od 17 časova igrati protiv ekipe Omonije u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.


Crveno-belu ekspediciju dočekala je izuzetno velika temperatura, od 36 stepeni. Izabranici Dejana Stankovića odradili su poslednji trening pred sutrašnji duel, na stadionu ‘GSP’.

Kapacitet ovog stadiona je 23.000 mesta, koji je ujedno i najveći stadion na Kipru. Visoka temperatura uticala je i na travu na stadionu Omonije, koja deluje vrlo suvo i isušeno, ali možda i bolje nego što se očekivalo kada je Zvezda krenula na put.

PROČITAJTE JOŠ: SJAJNA VEST ZA DELIJE: Deki poručuje – ‘protiv Omonije u najjačem sastavu’

Uprkos sparnom vremenu u Nikoziji, koje se očekuje i na sutrašnjem meču, fudbaleri Crvene zvezde odradili su karakterističnu pripremu pred evropski duel. Sve je počelo pas igrom preko čitavog terena, a primetno je bilo fenomenalno raspoloženje Stankovićevih pulena. Kako je vreme odmicalo, prešlo se na ‘ševu’, koja je služila za opuštanje fudbalera i koju po pravilu igrači najviše vole. Međutim, ovog puta je u pauzama od ‘ševe’ dolazilo do istrčavanja.

Posle je Stanković podelio markere fudbalerima i usledila je igra na dva gola. Igralo se na skraćenom terenu, gde se videlo mnoštvo fenomenalnih poteza, nakon čega je trening završen.

FOTO: FK Crvena zvezda