2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STANKOVIĆ U VELIKOM PROBLEMU: Jedan od najboljih neće igrati protiv Omonije?!

Objavljeno: 13.09.20 u 10:13

Deki bi mogao biti na velikim mukama.

Trener srpskog šampiona Dejan Stanković suočen je sa ogromnim kadrovskim problemima u prethodnom kolu. Na meču protiv Čukaričkog, van stroja su bili El Fardu Ben, Aleksandar Katai, kao i Marko Gobeljić.

Ekipa srpskog šampiona će u sredu protiv Omonije na Kipru tražiti put ka četvrtoj uzastopnoj grupnoj fazi u Evropi, ali će verovatno na tom putu biti lišena pomoći nekoliko važnih igrača.

FOTO: FK Crvena zvezda

Standardni desni bek se povredio u pobedi nad Tiranom drugom kolu kvalifikacija i posle duela u Albaniji nalazi se van stroja. Oporavak se malo odužio i veoma su male šanse da zaigra na Kipru, prenosi ‘Žurnal’. Umesto poularnog Gobelje u startnoj postavi trebalo bi da se pojavi Milan Gajić, koji je igrao protiv ‘Brđana’ u prošlom kolu.

PROČITAJTE JOŠ: TERZIĆ JE DAO OBEĆANJE: ‘Nastavljamo sa ostvarenjem ciljeva, ponovo ćemo biti šampioni’

Gajić je ostavio dobar utisak, pa će za mesto startera konkurisati i u Evropi. Problema ima i na drugom boku jer Milan Rodić često ne uspeva da izdrži svih 90 minuta na terenu. On je iz igre izašao i u poslednjem ligaškom meču, ali to treba pripisati Stankovićevom oprezu.

0
0

2 Komentara

  1. UH DOBAR NOVINAR MORA DA JE MALO OPALJEN“ DEKI U MUKAMA „DA POLA TIMA NEIGRA NEBI BILO MUKE,KO GOD ZAIGRA MORA DATI SEBE ZA PROLAZ DALJE…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je jedan od najboljih mladih sportskih novinara u Srbiji u poslednjih par godina!Imao sam tu cast da ga upoznam…elokventan i kulturan mladic,pun entuzijazma i zeljom za napredovanje!Samo napred Rakocevic Aleksandre.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter