0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

DELIJE, NEMA RAZLOGA ZA BRIGU: Dejan Stanković otkrio kakvo je zdravstveno stanje Kataija i Bena! (VIDEO)

Objavljeno: 10.09.20 u 15:33

Ekipa srpskog šampiona sastaće se sutra sa Čukaričkim u okviru sedmog kola Superlige Srbije.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković održao je konferenciju za medije povodom sutrašnje utakmice.

– Imali smo vremena da odmorimo, da radimo, da se spremimo. Kreće novi ciklus, dosta važnih utakmica, jakih, koji ti određuju tok sezone. Ekipa je spremna, odmorili su dobro, radili su mnogo dobro u poslednjih par dana, tako da ćemo spremno dočekati nove izazove – rekao je na početku svog izlaganja Stanković.

PROČITAJTE JOŠ: ‘KUĆA OD PAPIRA’ NA MARAKANI: Crveno-beli na spektakularan način predstavili novo pojačanje – navijači u transu! (VIDEO)

Mnoge navijače Crvene zvezde zanima kakvo je zdravstveno stanje Aleksandra Kataija i Bena.

Nisu povređeni Katai i Ben. Utakmica protiv Omonije je ipak utakmica sezone u ovom trenutku. I Katai i Ben će biti spremni za utakmicu sa Čukaričkim, ali ću videti da li ću ih uključiti – kaže Stanković.

On se osvrnuo i na novo pojačanje crveno-belih, Dijega Falćinelija koji je danas u toku dana stigao u glavni grad Srbije.

Pratili smo ga dosta, skautirali… Prelazni rok traje, došao je momenat da smo svi jednoglasno odlučili za jednog iskusnog napadača kakav je Dijego. Imao je pre tri sezone sjajnu sezonu u Krotoneu. Posle su usledili transferi u Sasuolo i Bolonju. Siniša Mihajlović mi je rekao da je momak koji mnogo radi i koji voli da se žrtvuje za ekipu. Tamo su ga treneri stavljali i po boku, ja ga vidim samo u napadu. Igrao je 14. avgusta utakmicu i dolazi sa treninzima u nogama. Stručni štab i kondicioni trener će da ocene koliko je spreman i u kakvoj je formi – rekao je Dejan Stanković.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter