1
Domaći fudbal

SJAJAN GEST CRVENO-BELIH: Zvezda uručila besplatne sezonske ulaznice osobama sa invaliditetom!

Objavljeno: 08.09.20 u 23:20

Tim sa Marakane danas je uručio besplatne sezonske ulaznice osobama sa invaliditetom.

Ovo nije prvi put u istoriji kluba da najverniji navijači sa invaliditetom dobijaju specijalne besplatne sezonske karte koje će im važiti za sve utakmice u novoj sezoni, naravno onda kada bude dozvoljen ulazak publike na stadion.

Preko 40 osoba sa invaliditetom je dobilo besplatne sezonske karte, koje im je uručila legenda Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon. Zvezdina zvezda se lično zahvalila na zahvalinici koju je dobio od saveza slepih i slabovidih. Takođe, Pižon je naglasio da je svaki navijač podjednako bitan i da oni svakodnevno prate klub i iskazuju ljubav prema crveno-beloj boji.

– Ovo je najlepša stvar na svetu, kada ljudima koji imaju hendikep pokloniš karte i omogućiš im da dolaze na stadion da gledaju utakmice. Oni ne biraju, svaki meč gledaju i spadaju u najvernije navijače. Često govorim da i kada Zvezda slabo igra, navijači moraju biti tu, a ovi ljudi stalno gledaju Zvezdu. Ovo je pravi potez našeg kluba. Hvala im i na uručenoj zahvalinici, velika je čast biti njihova legenda – sa velikim zadovoljstvom rekao je Petrović.

FOTO: FK Crvena zvezda

Predsednik Nacionalnog Sportskog saveza slepih i slabovidih Petar Vranjković istakao je da je velika čast i zadovoljstvo prisustvovati Zvezdinim utakmicama.

– Moram da iskoristim priliku da se zahvalim fudbalskom klubu Crvena zvezda. Ovo nije prvi put da nam Zvezda pomaže. Dugi niz godina, kako sa fudbalskim klubom, tako i sa Sportskim društvom, imamo izuzetno dobru saradnju. Među našom populacijom slepih i slabovidih ima mnogo zagriženih navijača Zvezde. Velika je čast i zadovoljstvo prisustvovati Zvezdinim utakmicama, kako u Srbiji tako i u Evropi, i veoma smo zahvalni klubu – rekao je Vranjković.

PROČITAJTE JOŠ: KAPITEN REPREZENTACIJE SRBIJE IMA NOVI KLUB: Kolarov stigao na stadion ‘Đuzepe Meaca’

Osobama sa posebnim potrebama obezbeđen je prilaz sa istočne strane stadiona ‘Rajko Mitić’ kao i 82 specijalna mesta sa kojih mogu da posmatraju sve utakmice crveno-belih u ovoj sezoni.

Ulaz je na kapiji broj 19, sektor 6 i obezbeđeno je i 10 parking mesta za vozila kojima dolaze na utakmicu.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter