0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEFANZIVAC CRVENO-BELIH O ATMOSFERI U EKIPI: U svlačionici vlada fenomenalno raspoloženje, verujem da će tako i ostati!

Objavljeno: 06.09.20 u 15:46

Defanzivac crveno-belih Milan Gajić nije krio zadovoljstvo zbog povratka na teren posle kraćeg odmora koji je Crvena zvezda imala usled reprezentativne pauze. Fudbaler sa brojem dva na leđima ističe da je veoma važno da se tim dobro pripremi za predstojeće izazove.

Došli smo ovde na Vrdnik kako bi nastavili sa dobrim radom koji smo započeli još u julu na Divčibarama. Malo smo se izolovali, koliko je to moguće. Pre svega sam zadovoljan uslovima za rad, teren je dobar kako u Rumi, tako i u Sremskoj Mitrovici. Počeli smo juče, imali smo dva treninga. Radimo veoma dobro, jeste teško, ali navikli smo jer smo profesionalci – naglasio je Gajić.

Fudbaleri crveno-belih imali su naporan period u prethodnih mesec dana, a Gajić je otkrio kako je proveo slobodno vreme.

– U prvih mesec dana, imali smo jak ritam. Igrali smo utakmice u ritmu sreda-subota, tako da nam je prijala pauza. Pretpostavljam da su svi, kao i ja, vreme proveli u krugu porodice i da su se dobro odmorili, što se i vidi na treninzima. Okrećemo se novim obavezama. Već sledeće nedelje imamo teško gostovanje Čukaričkom, zatim iza toga i treće kolo kvalifikacija i onda ulazimo u poznat raspored.

PROČITAJTE JOŠ: PRIJATNO IZNENAĐENJE ZA CRVENO-BELE: Neočekivana poseta na pripremama srpskog šampiona, pogledajte ko je u pitanju! (FOTO)

Zvezdin defanzivac ne krije da je atmosfera u svlačionici fenomenalna.

– Potrebno je namestiti glavu za sve ono što na čeka. Takođe, atmosfera u ekipi, koja je zaista sjajna, je preduslov da bi tim napredovao i dobro igrao. Činjenica je da u svlačionici vlada fenomenalno raspoloženje, a verujem da će tako i ostati – podvukao je Gajić.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter