2
Domaći fudbal

ZVEZDA IZVISILA ZA POJAČANJE: ‘Razbijač’ iz Selte ne stiže na Marakanu, Stanković u velikoj dilemi pred Omoniju!

Objavljeno: 05.09.20 u 12:45

Ništa od pojačanja.

Crvena zvezda će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv kiparske Omonije igrati bez novog pojačanja, jer kako saznaje ‘Žurnal’, napadač Selte, Gabrijel Fernandez neće preći u redove srpskog šampiona.

On je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Penjarolu, u klubu od koga ga je Selta i kupila januara 2019. godine za 3,5 miliona evra.

Zvezda će morati da se pomuči da pronađe novog napadača, s obzirom da je i najveća želja crveno-belih u ovom prelaznom roku Federiko Makeda prodižio ugovor sa Panatinaikosom, dok je Tomane pojačao turksi Samsun.

PROČITAJTE JOŠ: 

Stankoviću za meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u ‘špicu’ ostaju Ričmond Boaći i Ben, ali šef stručnog štaba crveno-belih verovatno će se odlučiti za Bena koji ovu sezonu igra sjajno, već je šest puta zatresao mrežu, dok je Boaći imao znatno manju minutažu i ni približan učinak kao njegov ‘kolega’ u napadu.

0
0

2 Komentara

  1. ZVEZDA IZVISILA ZA POJAČANJE: ‘Razbijač’ iz Selte ne stiže na Marakanu, Stanković u velikoj dilemi pred Omoniju! Ali, ljudi mi imamo Bena tog sjajnog multipraktik napadača koji podjednako uspešno može da pokriva četiri mresta u napadu, između ostalog i mesto klasičnog centarfora. Stanković se kune u Bena i javno je izjavio u S. Žurnalu da mu je Ben veoma bitan. Što je veoma bitno, Ben nije poznat po tome da vraća lopte u nazad ili da ih daje najbližem saigraču u širinu! Ben, onako korpulentan i robustan uz to sjajan tehničar na petoparcu, tek će pokazati da ga je Evropa neopravdano zaobišla. Videće cela Evropa kakva je Ben gromada, već sada protiv Omonije! Šta će Zvezdi novi centarfor pored talentovanog Bena!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter