0
Domaći fudbal

VELIKI PREOKRET U NOVOM SADU: Tri boda za Vojvodinu, Savo iznerviran napustio teren (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.20 u 21:04

Veliki broj golova i preokret na stadionu ‘Karađorđe’.

Krenulo je silovito od samog starta i delovalo je da će prvi period obeležiti puno pogodaka. Ipak jedini gol u prvom poluvremenu postigao je Sadik u 40.minutu. Veoma snažan i precizan udarac centarfora crno-belih. Ipak prvi deo igre obeležila je tuča Sume i Drinčića. Partizanov fudbaler zaradio je isključenje, dok je iskusni vezni igrač Vojvodine dobio žuti karton. Na pauzu su gosti otišli sa golom prednosti.

https://youtu.be/KNwgGe_yfTU

Ekspresno je ekipa iz Novog Sada stigla do izjednačenja.U 51.minutu precizan je bio Miljan Vukadinović. U dobrom ritmu se nastavila utakmica, Vojvodina je pokušala da iskoristi prednost igrača više, a  crno-beli si pokazali koliko su opasni u tranziciji.

https://youtu.be/Nw43NkerYAM

U 69.minutu sviran je prekršaj za ekipu Partizana, Zdjelar je namestio loptu. Saša je centrirao a Šćekić je glavom uspeo da lobuje golmana i dovede svoj tim u prednost!

https://youtu.be/4UcTGLqruuY

PROČITAJTE JOŠ: PAO MU MRAK NA OČI: Savo Milošević totalno izgubio živce i gađao sudiju, a potom zaradio isključenje (VIDEO)

Tenzije na terenu su rasle, a šef stručnog štaba ekipe iz Humske, Savo Milošević je u jednom trenutku ishitreno  reagovao izrevoltiran jednom od sudijskih odluka. Milošević je svestan posledica te reakcije, sam odlučio da napusti teren.

Nakon primljenog gola Vojvodina je krenula još ofanzivnije. Najviše prilika usledilo je nakon probijanja i centaršuteva po oba boka. Ipak ništa značajnije crveno-beli nisu uspeli da urade sve do 90. minuta i bombe koju  je poslao Bogdan Mladenović. Sjajan pogodak za izjednačenje! Mladenović je loptu snažno poslao u bliži ugao golmana Popovića.

Nisu se izabranici Nenada Lalatovića zadovoljili jednim bodom. Nakon sjajne akcije Aranđel Stojković je u nadoknadi vremena doneo pobedu domaćinu.

https://youtu.be/szLLAP-QHNI

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter