0
Evropske lige

FOTO: Twitter/printscreen

POČEO ‘RAT’ IZMEĐU MESIJA I BARSE: Argentinac se nije pojavio na testiranju, Katalonci odgovorili rigoroznom kaznom!

Objavljeno: 30.08.20 u 16:17

Rat između Barselone i Lionela Mesija definitivno je počeo.

Argentinac se u nedelju ujutru nije pojavio na prozivci, nakon koje je trebalo da se uradi testiranja na korona virus, ali i ona koja se tiču fizičke spreme.

Ovaj nedolazak napadača u trening centar Blaugrane koštaće ga dosta.

PROČITAJTE JOŠ: SAVO U OGROMNOM PROBLEMU: Na dan utakmice Natho otputovao u Izrael!

Kako navode španski mediji, zbog odbijanja da dođe na testiranja, Mesi će morati da plati nešto više od pola miliona evra, odnosno četvrtinu mesečne plate.

Ugovor Mesija ističe sledeće godine i on je predmet velikog spora dve strane. Igrač želi sporazumni raskid, dok Katalonci traže 700.000.000 evra.

Spekuliše se da je Mesi najbliži prelasku u Mančester siti, gde bi ponovo mogao da saradjuje sa trenerom Pepom Gvardiolom, sa kojim je osvojio brojne trofeje u Barseloni.

Fudbaleri Barselone u ponedeljak će početi sa treninzima pod novim trenerom Ronaldom Kumanom, koji je navodno rekao Luisu Suarezu, Ivanu Rakitiću, Arturu Vidalu i Samuelu Umtitiju da na njih ne računa, ali su se svi oni pojavili danas na testiranjima.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nemanja Matić danas u rodnom mestu Vrelu bodrio je svog sina Filipa,koji je pokazao da će biti pravi naslednik slavnog oca! #NemanjaMatic #Matic #ManUtd #IgreSuZakon

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: Twitter/printscreen

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter