0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

EMOTIVNI RASTANAK: Miloševićev ‘džoker’ se oprostio od kluba – Hvala navijačima i ne zaboravite da je Partizan iznad svih!

Objavljeno: 28.08.20 u 13:56

Posle dve godine provedenih u Partizanu, 95 odigranih utakmica, 21 gol i osam asistencija, Đorđe Ivanović bi u toku dana trebao da otputuje u Sloveniju i postane novi igrač Ljubljanske Olimpije.

Ivanović je jutros posetio sportski centar kako bi se tokom treninga oporavka pozdravio sa svojim saigračima. A da je gotovo izvesno da će napustiti crno-beli tabor i dalju igračku sreću potražiti u Sloveniji.

– Jutros sam išao da se pozdravim sa saigračima i iskreno, nije mi bilo lako. To su momci sa kojima sam proveo dve i po godine u klubu, sa kojima sam od prvog dana delio i dobro i zlo. Mnogi od njih su mi postali veliki prijatelji i koliko god je ovaj rastanak samo fudbalski, ne može a da ne zaboli. Sećam se kada sam dožao u Partizan, to je tada za mene bio jedan totalno drugi svet. Svi mislimo kada postignemo rezultate da smo uvek spremni i zreli za prelazak u jedan tako veliki klub, ali tek kada dođete, kada zakoračite na tu travnatu površinu, vidite da je to jedna druga fudbalska dimenzija. A ti momci su od prvog dana bili uz mene i kada sam imao sumnje u samog sebe su mi vraćali nadu – rekao je Ivanović.

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO JE STIGAO: Novi centar Partizana je ‘doleteo’ u Beograd!

On ističe da će mu u sećanju ostati samo lepi trenuci.

Bilo je mnogo lepih trenutaka, naših šala, zajedničkih putovanja, kafi…Zaista smo disali kao jedan. Sećam se kada sam postigao pet golova Vodojaži, to su šale bile danima. Na kraju Kupa Srbije sam proglašen i za naboljeg strelca – izjavio je krilni napadač Partizana, a potom dodao:

– Mom Partizanu želim da osvoji titulu i uđe u grupnu fazu Lige Evrope. Nema tu mnogo priče, oni žele i to mogu. Samo je pitanje trenutka kada će kockice da se poklope i da Partizan opet bude šampion. Zahvaljujem se svima u klubu, svima na SC Partizan -Teleoptik koji su 24 čada sa nama. Jedna od najlepših epizoda mog života! Hvala navijačima i ne zaboravite da je Partizan iznad svih.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter