0
Evropske lige

‘DETE’ PARTIZANA JE U PORTUGALU ZARADIO ČITAVO BOGATSTVO: Nećete verovati koliko je Andrija Živković inkasirao za svaki meč u dresu Benfike!

Objavljeno: 27.08.20 u 20:51

Bivši fudbaler Partizana, Andrija Živković, napustio je redove portugalskog velikana nakon četiri godine.

Ovaj rastanak neće ‘teško pasti’ srpskom fudbaleru, kako piše ‘A Bola’ Živković je u Benfici zaradio pravo bogatstvo.

Prilikom dolaska u Lisabon, mladom krilnom napadaču plaćeno je pet miliona evra, ta mu je plata iz sezone u sezonu konstantno rasla. Oni su došli do brojke od deset miliona evra, plus 1.800.000 koliko mu je plaćeno na ime raskida ugovora.

PROČITAJTE JOŠ: EKSPLOZIJA U PARTIZANU: Erik Mika nije poslednje pojačanje za narednu sezonu, stiže plejmejker sa NBA iskustvom?! (VIDEO)

Kada se sve sabere i oduzme, nekadašnji vunderkind Partizana je od portugalskog velikana zaradio neverovatnih 16.800.000 evra, za samo 88 utakmica u crvenom dresu. To znači, da je za svaki odigrani meč Andrije Živkovića Benfiku koštao oko 191.000 evra.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Posle 4 godine u SL Benfici došlo je vreme za rastanak… Zahvaljujem se svima u klubu na prijateljstvu i lepom vremenu ovde. Veoma mi je drago da sam bio deo velike porodice SL Benfika i uvek ću biti❤️ Radujem se novom izazovu i novim pobedama💪 Voli vas vaš Andrija!❤️🙏 After 4 years in SL Benfica, it’s time to say goodbye … I want to thank everyone at the club for the friendship and amazing time here. I am very glad that I was part of the big family of SL Benfica and I will always be!❤️ I am looking forward to a new challenge and new victories!💪 Your Andrija loves you! ❤️🙏 Depois de 4 anos no SL Benfica, chegou a hora de dizer adeus… Quero agradecer a todos os que trabalham no clube a hospitalidade e o companheirismo! Estou muito feliz por ter tido a oportunidade de integrar esta família grandiosa e farei parte dela para sempre❤️ Parto em busca de novos desafios, grandes jogos e vitórias💪 Amo-vos a todos, Andrija! ❤️🙏🏼

A post shared by Andrija Zivkovic 17 (@zivkovic17) on

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter