0
Evropske lige

JEZIVE SCENE – PANIKA U AJAKSU: Tadićev saigrač se samo uhvatio za grudi i ‘srušio’ na sred terena! (VIDEO)

Objavljeno: 26.08.20 u 10:33

Ovo mu se nažalost ne događa prvi put.

Fudbaler Ajaksa Dejli Blind kolabirao je tokom sinoćne utakmice protiv berlinske Herte. Iskusni defanzivac se ponovo srušio na utakmicu, ali je na svu sreću ostao pri svesti i sam uspeo da napusti teren.

Holandski fudbaler prošlog decembra je takođe imao problema sa srcem, zbog čega mu je ugrađen elektronski uređaj, ali se iskusni defandzivac vratio na teren u februaru. Njemu je tada dijagnostifikovano zapaljenje srčanog mišića kad je osetio vrtoglavicu u meču Lige šampiona sa Valensijom.

PROČITAJTE JOŠ: TOMANE HEROJ ZVEZDE: Crveno-beli se provukli i pobedili Tiranu za plasman u 3. kolo! (VIDEO)

Nažalost, samo pola godine nakon povratka na teren, njegov ICD ugrađeni implant prestao je da funkcioniše kako treba, pa se u 78. minutu prijateljske utakmice sa Hertom samo srušio na teren. Uhvatio se za grudi, a posle određenog vremena uspeo je sam da stane na noge i napusti ‘zelenu površinu’.

Trener Ajaska rekao je da je njegovo trenutnu stanje dobro.

– Delovao je ok za sada, oseća se dobro. Ispitaćemo o čemu je reč – poručio je trener Ajaksa.

PROČITAJTE JOŠ: SRBIN NE ŽELI KUĆI: Još jedna sjajna partija Nikole Jokića – Denver je smanjio zaostatak! (VIDEO)

Da podsetimo, Blind se u Ajaks vratio pre dve godine za 16 miliona evra iz Mančester junajteda, a do odlaska u redove ‘crvenih đavola’ 2014. godine, Blind je celu karijeru proveo u Ajaksu, s izuzetkom jedne sezone kada je bio pozajmljen Groningenu.

FOTO: Screenshot/Twiter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter