1
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

ODLIČNE VESTI ZA SVE LJUBITELJE FUDBALA U SRBIJI: Kvalifikacione mečeve Zvezde, Partizana i TSC-a prenosiće dve televizije!

Objavljeno: 24.08.20 u 14:30

Navijači koji nemaju kablovsku televiziju mogu da odahnu!

Predstojeće fudbalske utakmice Crvene zvezde i Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona, odnosno Ligu Evrope prenosiće i RTS.

Zvanično je saopšteno da će direktni prenosi utakmica Tirana – Crvena zvezda, Petrokub – TSC i Partizan – RFS da se nađu na državnoj televiziji.

PROČITAJTE JOŠ: LEVANDOVSKI ‘SRUŠIO’ INSTAGRAM: Navijači u transu, Poljak se probudio sa njim u krevetu! (FOTO)

Već je odlučeno i da će komentator na meču koji se igra u Albaniji u utorak od 20 časova da bude Nemanja Matić, a da prenos bude na RTS 1. Biće to prva takmičarska utakmica crveno-belih sa nekim timom iz Albanije.

U programsoj šemi već piše i na kojim kanalima će da budu prenosi utakmica naših predstavnika u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, bez obzira na to što su utakmice u četvrtak.

Meč Petrokuba i TSC-a u Moldaviji prenosiće RTS 2, a ta utakmica počinje od 20 časova. Sat vremena kasnije otpočeće i meč u Humskoj između Partizana i letonskog RFS-a. Taj susret možete da gledate na RTS 1.

Od ranije je poznato i da će prenos svih mečeva srpskih klubova u evropskim kvalifikacijama da radi i Arena sport.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zvezda leti u Tiranu sa avionom Dejan Stanković! SREĆNO! 💪

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter