0
Evropske lige

FOTO: FSS

TADIĆ NEMA DILEMU: Reprezentativac Srbije se opkladio sa trenerom u flašu vina – pogledajte o čemu se radi!

Objavljeno: 23.08.20 u 19:50

Srpski reprezentativac Dušan Tadić sa nestrpljenjem čeka finale Lige šampiona, u kojem će se sastati francuski PSŽ i Bajern Minhen.

Reprezentativac Srbije i fudbaler Ajaksa smatra da će Bavarci uspeti da dođu do trofeja najjačeg evropskog takmičenja, i ne krije da se čak opkladio na njih.

– Već sam se kladio na Bajern. Sa pomoćnim trenerom u flašu vina. Iz šale se kladim sa njim, veliki je ljubitelj vina – rekao je Tadić u ‘Jutarnjem programu’ na ‘TV Prva’.

PROČITAJTE JOŠ: NAPADA LIGU ŠAMPIONA: Pao potpis – ljubimac Delija ponovo u crveno-belom dresu!

FOTO: FSS

 

On takođe smatra da je Lion najveće iznenađenje ove sezone.

– Jeste Lion najveće iznenađenje. Dosta kockica im su se složilo. Zaslužili su da prođu Siti, a i protiv Bajerna su imali u prvih 10 minuta dve čiste šanse, mogla je utakmica da ode u drugom smeru – kaže Tadić.

Tadić je zadovoljan svojim boravkom u Ajaksu, smatra da ima sve što mu je potrebno.

– Imam sve što mi je potrebno, Ajaks je među 10 najboljih klubova u Evrope. Imam dugoročan ugovor, presrećan sam gradom, klubom, navijačima… Za sada nema potrebe za odlaskom, ali nikada se ne zna. Jednog dana može da se promeni situacija – ističe fudbaler holandskog tima.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter