3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BRIFING DEJANA STANKOVIĆA: Evo šta je rekao trener Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 23.08.20 u 11:38

Trener crveno-belih se obratio medijima pred odlazak u Tiranu.

Trener Tirane smatra da su favoriti za prolaz dalje?

-Svaki trener treba da razmišlja na najbolji mogući način, kao što je protivnički trener  optimista, tako se i ja nadam prolasku u grupnu fazu .

Šansa Zvezde je u prekidima?

-To je jedna od opcija za pobedu, na defanzivnim prekidima radimo i to je ono što nam korektno

ide.

Situacija sa Benom?
-On je izuzetno posvećen igrač. Nemam dilemu da će biti spreman, ako ne fizički, onda psihički, ali to je igrač za koga ne treba trositi reči – istakao je Stanković.

Situacija sa Rodićem?

-Ova poslednja nedelja je bila naporna, pogotovo u Novom Sadu, bilo je malo i vruće. Paklen je
tempo. Roda je okej, biće spreman u to ne sumnjam.

Da li planirate da dovodite nove igrače?

-Trenutno ne ciljamo da dovodimo nove igrače, bar za sada, koncentrisani smo samo na narednu utakmicu i tim koji imamo.

Da li razmišljate o provokacijama u Tirani?

-Ne. Ovo je sport, ne razmišljam preterano o tome, ne razmišljam na takav način, meni je sport u prvom planu- dodaje Dejan.

Rekli ste da je 25og utakmica sezone..Da li po prvi put osećate tenziju od kada ste trener?

-Svaka utakmica koja se igra u kvalifikacijama nosi određenu težinu. Ili si unutra ili ispadas, ali borićemo se do kraja kao tim, imamo cilj ispred sebe i idemo ka tome.

Da li ovaj meč možete da poredite sa onim protiv Hrvatske 1999?

-To je potpuno drugačiji momenat bio tada. Ovo je potpuno druga priča, ne bih poredio te dve utakmice, ova naredna u Tirani bice pravi sportski okršaj i ne bih vise ništa dodao- zaključio je strateg Crvene zvezde.

https://youtu.be/HVKRssNWwac

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. ,, Ne u Nato““ ,zašto mrziš Bena ? On je daleko najbolji i najkorisniji igrač Zvezde !!! Brojke-statistika sve govori. Katai je odličan igrač ali u zadnjih 5 utakmica nije dao gol,neće ga gol ,a ulazi i stvara šanse. Ti kao da ne gledaš utakmice ? Spiridonović se nije oznojio u poslednje 4 utakmice pa ti ne smeta. Imaš negativan pristup ocjenjivanju,čak mislim da ti I NE NAVIJAŠ ZA ZVEZDU I ZATO PODMEĆEŠ ! MORAŠ DA ZNAŠ DA STANKOVIĆ ODLIČNO VIDI KAKO MU IGRAČI IZGRAJU U DOSADAŠNJIM UTAKMICAMA I NIJE IMAO GREŠKE. Svaku izmenu koju je napravio do sada( Gavrić,Ivanić, V. Nikolić,Rodić pa i Katai) bila je pravovremena i on ne trpi neozbiljnost u igri bez obzira o kom igraču se radi. Najbolji primer u poslednjoj utakmici je bio Kanga. Čim je ušao u igru Zvezda je ubrzala igru,stvarala je mnogo šansi, uzeo je mnogo lopti,bio najborbeniji igrač na terenu,milina ga je bilo gledati
    Ali to ZVEZDOMRSCI NE VIDE JER JOJ NE MISLE DOBRO !

    0
    0
    Odgovori
    • “Neno” vidim da si poverovao u prazne priče o nadprirodnim mogućnostima Zvezdinih “kapitalaca”! Ti si sada u delirijumu, ali kad prođe utakmica i kad budeš shvatio kako su igrali lažni “kapitalci” u Tirani, tada ćeš se zamisliti i shvatićeš da je moja kritika samo dobronamerna! Samo ti mogu reći da nije bez veze to što niko iz sveta ne traži Zvezdine “kapitalce”, jer su totalno bezvredni!

      0
      0
      Odgovori
  2. Kako sada stvari stoje Ben će biti lažna devetka u Tirani. Znači počećemo utakmicu sa igračem manje! Na vrućem terenu u Tirani će biti vrlo teško igrati sa igračem manje. Čudno je da u stručnom štabu Zvezde još nisu shvatili da su četiri afrička Zvezdina “kapitalca” potpuno bezvredni igrači i da je to osnovni razlog zašto ih niko iz sveta ne traži! ” Potonja pamet, magarcu o rep”(Njegoš)!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter