0
Domaći fudbal

ŽARKO LAZETIĆ ZA HOTSPORT: Nikome pre meča ne priznajemo da je bolji! Velika i zaslužena pobeda protiv TSC-a!

Objavljeno: 21.08.20 u 23:45

Fudbaleri Metalca iznenadili su TSC i pobedili ih na gostovanju sa 3:2 u 5. kolu Superlige Srbije, a nakon meča trener ekipe iz Gornjeg Milanovca Žarko Lazetić u razgovoru za HotSport izneo je svoje impresije posle velikog trijumfa.

– Najpre da čestitam momcima, bili su fantastični. Potpuno zaslužena pobeda, bez ijedne mrlje. Dominirali smo tokom čitave utakmice. Imali smo taj pad od pet minuta kada smo primili dva gola. Moram da kažem da svaku utakmicu počinjemo sa četiri ili pet mladih igrača. Normalne su takve oscilacije. Mnogo mi je drago što smo uspeli – rekao je Lazetić, a potom je dodao:

Ovo je velika poveda pogotovo što TSC nije izgubio celu prošlu godinu na svom terenu. Takođe čestitam i ekipi TSC-a na dobrim rezultatima prošle godine i želim im sve najbolje u Evropi – ističe strateg Metalca.

Na het-trik junaka pobede Aleksandar Katanića, Lazetić je rekao:

– Sigurno da je presrećan, ali kolektiv je zaslužan. Čekali smo ga, zavisimo od njegovih golova, važno nam je da on pogađa. Vratilo se i njemu i timu. Sada je on iskočio, mi imamo dobrih pojedinaca, nadam se da će se to videti u narednim utakmicama.

Sledeći meč protiv Čukaričkog.

– Ne bih najavljivao pobedu niti da pretimo nekome. Sve smo uradili iz skromnosti. Nadam se da ćemo se dobro odmoriti i pripremiti Čukarički. Oni su kao i TSC u vrhu. Poštujemo ih i cenimo, rade godinu dana sa istim trenerom, sigurno da su u prednosti. Nikom pre utakmice ne priznajemo da je bolji. Protiv njih ćemo kao i na svakoj utakmici ići na pobedu – zaključio je Žarko Lazetić.

 

FOTO: FK Metalac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter