0
Domaći fudbal

POZNATO STANJE TRENERA KOJEG JE UDARIO GROM: Klinički je bio mrtav, lekari mu se i dalje bore za život!

Objavljeno: 19.08.20 u 13:44

Poznato je trenutno stanje fudbalskog trenera Stefana Pavlovića, koga je juče za vreme treninga udario grom.

Stefan se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi u šok sobi Opšte bolnice u Jagodini. Kako je rečeno ‘Tanjugu’ u ovoj ustanovi, lekari se bore za njegov život. Priključen je na respirator, a uskoro bi trebalo da ga prebace u neku od bolnica u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ: DRAMA U JAGODINI: Trenera udario grom, lekari se bore za njegov život!

Pavlović je bio klinički mrtav kad su ga dovezli u bolnicu. Prva lekarska pomoć ukazana mu je na terenu oko 19 sati, odakle je prevezen u bolnicu, na svu sreću niko od mladih igrača koji su trenirali u tom trenutku nije povređen.

– Stefan je trenirao decu uzrasta od 9 i 10 godina. Odjednom je udario samo jedan grom i to pravo u Stefana koji je odmah pao. Svi smo bili u šoku, ali smo brzo reagovali. Pritrčali su svi treneri i neki roditelji, davali su mu veštačko disanje i ukazali prvu pomoć. Roditelji su utrčali na teren da bi uzeli svoju decu, a deca su potrčala ka roditeljima. Hitna pomoć je došla za pet, šest minuta i odmah su ga odvezli u Opštu bolnicu – ispričao je za ‘Novosti’ trener mlađih selekcija FK Jagodina Goran Jović.

FOTO: Screenshot/Facebook

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter