3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

LJUBAV PREMA GRBU NE MOŽE DA SE OPIŠE: Zvezdin ‘pit bul’ otvorio dušu, otkrio šta mu je rekao Stanković na rastanku!

Objavljeno: 18.08.20 u 15:58

Nakon više od tri uspešne sezone, Branko Jovičić je napustio ‘Marakanu’.

Vezista crveno-belih Branko Jovičić, vraća se u Rusiju, prelazi u redove Urala. Miljenik navijača Zvezde u petak je odigrao poslednji meč u crveno-belom dresu, a posle zvižduka sudije Novaka Simovića emocije su počele da naviru.

– To je bila čista emocija. Te suze su izašle iz srca, izašle su iz duše. Prelepe tri godine su iza mene, mnogo toga sam ostvario sa Zvezdom. Stvarno mi je mnogo teško, čak i kad se prisetim dve teške povrede, ništa ne bih promenio, sve bih isto uradio. Ta hemija među nama, ti momci koji su bili uz mene kada mi je bilo teško, bili su mi kao roditelji, kao braća. Oni su razlog zbog kog se loše stvari zaboravljaju i zbog koga se na kraju mora suza da se pusti – počeo je Jovičić priču za ‘MaxBet sport’.

Nije Bakula jedini koji je plakao, suze su bile u očima kapitena Milana Borjana, ali i trenera Dejana Stankovića.

– Uh. Nisam samo ja plakao. Video sam suze kod Dekija. Šta mi je rekao? Poželeo mi je sreću. Video je kako sam emotivno doživeo odlazak, tešio me je, on to bolje zna, sam je doživeo odlazak iz Crvene zvezde svojevremeno. Suze saigrača na kraju su samo pokazatelj koliko dobra atmosfera vlada u svlačionici i da smo mi više od tima. Da smo porodica – istakao je 27 godišnji vezista.

Odlazak iz Crvene zvezde nije zbogom, već samo doviđenja.

– Crvena zvezda je moj klub, moja kuća. Fizički idem iz nje, ali u glavom ostajem ovde. Ljubav prema ovom grbu ne može da se opiše i objasni, ona mora da se doživi. Stvarno ne postoje reči kojima bih mogao da opišem vreme provedeno u Zvezdi. Tvrdim da je ovo bila najbolja generacija kluba od one koja je u Bariju osvojila Kup šampiona – dodao je Branko Jovičić.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. smesno…da smesnije ne moze biti: kad dolaze (a dolaze u velikom-ogromnom broju…ni ljudi u klubu pojma nemaju koliko ih u toku sezone kroz RUPU proslo) od ljubavi prema grbu skoro i da ne zaigraju…a kad odlaze svi u placu (nesto im kazu…da ih rasplacu), zbog istog grba to jest te cudne ljubavi…koju nacija placa, RUPU napustaju. zar stvarno mislite da ste sporsku naciju ubedili ovakvi spinovanjem…da ste veliki klub, a u stvari ste samo drzavni projekat (kao i partizan sa ubacenim TROJANCIMA…) a od skora i evropski…verovatno jos malo.

    0
    0
    Odgovori
    • Mi jesmo veliki klub hteo ti to da priznas ili ne,prvaci evrope i sveta,za razliku od tvog kluba kome je naj veci uspeh u poslednjih 50 god prolaz protiv OGROMNOG njukastla i par pobeda u derbijima!

      0
      0
      Odgovori
    • Smešno, da smešnije ne može biti je tvoj kompleks koji te toliko ubi da ne možeš da preskočiš vest o Zvezdi.
      Razumem, komšija si SVETSKOG i EVROPSKOG prvaka, Šampiona Srbije…
      Boli, razumem…
      Ali, leči tugu sa tvojim narikačama, mani se nas.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter