0
Domaći fudbal

NEMA ROŠTILJANJA – SRĐAN SPIRIDONOVIĆ: Trenirao sam borilačke sportove, otac mi je pomogao kod povrede (VIDEO)

Objavljeno: 17.08.20 u 20:08

Na Crvena zvezda TV krenula je nova emisija, u kojoj će igrači iz pogona crveno-belih upoznati navijače sa svojom svakodnevnicom, snovima…

Prvi gost voditeljke Tanje Šajković bio je ofanzivac Srđan Spiridonović. Talentovani fudbaler bolje se snašao od popularne voditeljke u stonom fudbalu, a pritom je otkrio neke detalje iz svog života i karijere.

Spiridonović je otkrio da mu je san tokom odrastanja bio da zaigra za veliki klub, a potom i za reprezentaciju svoje zemlje.

– To su bili roditelji, otac je dao sve od sebe, pogotovo jer je bilo teško, imao sam tešku povredu, on je sve dao od sebe da mogu da nastavim. Sve je uradio da nastavim sa fudbalom, hvala Bogu uspelo je – počeo je Spiridonović.

On je otkrio i šta je voleo da radi pre početka fudbalske karijere.

– Voleo sam rvačke sportove, MMA, taj bou, boks… Dosta drugara iz Beča su mi u ringu, zavoleo sam i ja to. Trenirao sam u to vreme. To mi je pomoglo u fudbalskoj karijeri. Kada izađeš na teren spreman, sve je drugačije. Radi se dosta na kondiciji i izdržljivosti – rekao je Spiridonović.

-Ja sam odrastao u Beču, Nemački odlično govorim. Uglavnom kući se priča srpski. Majka ni dan danas ne zna nemački. To je nikada nije interesovalo, mi kući pričamo samo srpski – ističe fudbaler Zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter