9
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PREDSEDNIK SRBIJE PONOVO O ‘VEČITIMA’: Aleksandar Vučić otkrio ko dobija veću pomoć od države, pa iskritikovao crveno-bele!

Objavljeno: 14.08.20 u 10:19

Predsednik Srbije ponovo je komentarisao ‘večite’.

Aleksandara Vučić gostovao je na televiziji ‘Pink’, prokomentarisao je poslednji večiti derbi i istakao da je sramota kako su crveno-beli odigrali tu utakmicu.

– Kada pobedi Crvena zvezda onda je Vučić namestio, a kada pobedi Partizan onda je opet Vučić namestio, ali sada zbog izbora. Sramota je kako je Zvezda igrala na poslednjem večitom derbiju.

Predsednik Srbije govorio je i o ‘pomoći’ Zvezdi i Partizanu.

– Što se tiče pomoći države više smo pomogli fudbalskom klubu Partizan, ako se izuzme Gasprom – rekao je Aleksandar Vučić.

PROČITAJTE JOŠ: OGLASIO SE TRENER SA KOJIM JE ODŽO ODRADIO POSLEDNJI TRENING: Poslušajte njegovu ispovest, ovo je prava istina…

Vučić je pričao i o košarkaškim ‘večitima’ i pomoći koju je država dala ovim klubovima.

– U poslednje dve godine smo mnogo više pomogli košarkaški klub Partizan, što nije bio slučaj ranije – konstatovao je predsednik Srbije.

FOTO: FK Partizan

0
0

9 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter