1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

I PARTIZAN PROFITIRAO: Crno-beli nosioci do kraja kvalifikacija za LE, u plej-ofu mogu na Ibrahimovića!

Objavljeno: 12.08.20 u 11:59

Nešto ranije danas pisali smo o tome da je Vojvodina zbog ishoda mečeva Lige Evrope dobila priliku da startuje od trećeg kola kvalifikacija.

Pored Vojvodine koja je prebačena stepenik više, profitirao je i Partizan. Izabranici Save Miloševića biće nosioci do kraja kvalifikacija za Ligu Evrope. Tome je kumovalo ispadanje Bazela i Vulverhemtona. Ren je obezbedio plasman u grupnu fazu Lige Šampiona, Sparta iz Praga u Ligu Evrope.

PROČITAJ JOŠ: MIRALEM PJANIĆ: Nikola Jokić postaje sve bolji, glavni je razlog zašto gledam Nagetse

Tada je postalo jasno da će Partizan biti nosilac i u eventualnom meču plej-ofa Lige Evrope, s obzirom da su treći iznad crte, te ni ispadanje Bešiktaša i Viktorije iz kvalifikacija za LŠ ne bi moglo da ih pomeri u nepovlašćeni deo žreba.

Ukoliko Partizan bude obezbedio plasman u plej-of potencionalni protivnici mogli bi da budu Steaua, Granada, Milan, AZ Alkmar, AEK, Rendžers, Hapoel Ber Ševa, Maribor, LASK, Rozenborg, Apolon, Rostov i Rems.

FOTO: FK Partizan 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter