1
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

NA POMOLU NOVI ODLAZAK – U HUMSKU STIGLA PONUDA IZ SLOVENIJE: Došao je kao veliko pojačanje, nije uspeo da se nametne – a sada napušta Partizan?!

Objavljeno: 11.08.20 u 21:19

U Humsku je stigao kao veliko pojačanje, ali nikako nije uspeo da se u potpunosti ‘dokaže’, i opravda svoj potencijal koji su u njemu videli čelnici Partizana.

Partizan je skoro odbio ponudu za Ivanovića, koja je stigla iz Vojvodine, ali sada je tu nova, iz Slovenije, saznaje ‘Maxbetsport’.

U pitanju je ljubljanska Olimpija, dogovor je blizu realizacije, s obzirom da ova dva kluba imaju odličnu saradnju. Slovenački klub je nedavno prodao štopera Makija Banjaka za pola miliona evra, a ostaje da se vidi koliko će koštati ‘džoker’ Partizana.

Napadač je u Humsku stigao iz Spartaka, crno-beli su ga tada platili oko 400.000 evra, a veliko je pitanje da li će taj novac uspeti da izvuku.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDAR LUTOVAC: Posle Novog Pazara ceo klub je bio razočaran, to više ne sme da se ponovi!

Ivanović je tokom prošle sezone odigrao 15 utakmica u Superligi i četiri u Evropi. Postigao je osam golova, uglavnom ulazeći sa klupe. Ove sezone svega 24 minuta u prva dva ligaška kola srpskog šampionata.

FOTO: HOTSPORT

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter