1
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot/Youtube

SNAŽNO OD SAMOG STARTA: Kanga na novom-prvom treningu sa ekipom, Deki je imao nešto da mu poruči! (VIDEO)

Objavljeno: 07.08.20 u 13:45

Gelor Kanga odradio novi prvi trening u Crvenoj zvezdi.

Gabonac je istrcao na pomocni teren stadiona ‘Rajko Mitic’ u društvu Ričmonda Boacija sa kojim se odlično slagao na terenu tokom prvog mandata, a zatim je bio vrlo motivisan tokom rada.

Sudeći prema klipivima sa Jutjub kanala crveno-belih, treneru Dejanu Stankoviću brzo je postalo jasno zbog čega je jedan od njegovih prethodnika, Miodrag Božović, na leto 2016. godine insistirao na potpisu reprezentativca Gabona.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI IGRAČ ZVEZDE SE POČASTIO SKUPOCENIM POKLONOM: Džordan Lojd kupio ‘zver’ od 100 hiljada evra, pa pravac na Mali Kalemegdan! (FOTO)

Kanga je bio raspoložen za igru na malom prostoru sa novim saigračima i podsetio ih na ono što zvezdaši dobro znaju, da je ‘zaljubljen’ u fudbalsku loptu.

Ofanzivni vezista bi trebalo da bude jedan od lidera tima, pa zato i ne čudi što je trener Dejan Stanković imao šta da mu kaže u četiri oka tokom prvog radnog zadatka.

Još uvek nije poznato kada ce odlični vezista debitovati drugi put u crveno-belom dresu.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

1 Komentara

  1. Trebao mu je Stanković poručiti da više trči i da manje nerezonski šutira! Ne vidim umesto koga od naših igrača će igrati Kanga, a igraće on, u to sam siguran! Imaće on unapred osigurano mesto baš kao i svi “kapitalci”, isto kao Ben, Sonogo i Boaći! Za ta četiri unapred osigurana mesta ostaće uskraćeni naši srpski fudbaleri, ali moraju se pomiriti sa sudbinom jer “kapitalci” su projekat ovih afro-fanatika koji vode Zvezdu! Kvalifikacije će ubrzo pokazati pravo lice afričkih “kapitalaca”!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter