0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

OGLASIO SE JEDAN OD NAJBOLJIH SRPSKIH SUDIJA: Srđan Jovanović demantovao Koromana da je sklonjen jer nije hteo da namešta utakmice – ‘To su nebuloze’!

Objavljeno: 07.08.20 u 14:28

Srđan Jovanović dao je opširan intervju za sajt FSS. 

Jedan od najboljih srpskih arbitara Srđan Jovanović našao se pod sumnjom, doduše pojedinaca, da je sklonjen sa liste sudija jer nije hteo da namesti rezultat za Brodarac na utakmici Omladinske lige Srbije.

Ovu tvrdnju izneo je nedavno bivši igrač Zvezde Ognjen Koroman, kome je Jovanović već odgovorio, demantovao je Koromana u razgovoru za beogradske medije, a onda je i za zvanični sajt FSS-a, osim novog odgovora na Koromanove tvrdnje, pričao o tome gde se nalazi, šta radi i kada ćemo ga opet gledati na utakmicama Superlige Srbije.

On je trenutno u Saudijskoj Arabiji.

– Članovi rukovodstva FS Saudijske Arabije pisali su našem Savezu i zamolili za podršku, a ja sam otišao tamo i prihvatio se obaveze da sudim nekoliko utakmica u njihovom prvenstvu. To je uobičajena praksa, na neki način razmena sudija na nivou dve fudbalske organizacije. U Arabiji nema dovoljan broj kvalitetnih arbitara, ali se koristi VAR tehnologija, što mi dođe kao neko dodatno iskustvo – kaže Jovanović.

Demantovao je Ognjena Koromana da je sklonjen sa liste jer nije hteo da namesti meč omladinske lige .

– To su priče koje nemaju nikakve veze sa istinom. Kao prvo, da sam sklonjen, morao bih da budem vraćan na tu istu listu. Na elitnoj sceni srpskog fudbala sudim poslednjih šest godina u kontinuitetu, od toga sam pet godina internacionalac i nikada nisam imao ni najmanji problem sa ljudima iz rukovodstva. Slatko sam se nasmejao kada sam pročitao izjavu da sam odbio da namestim rezultat na utakmici Omladinske lige. To su nebuloze – poručio je Jovanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter