0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

DAMJANOVIĆ I STANKOVIĆ PRED GOSTOVANJE VOJVODINE NA ‘KROVU’: Oprezno i uz respekt prema osvajaču Kupa

Objavljeno: 07.08.20 u 17:30

Fudbaleri Voždovca u trećem kolu Superlige Srbije dočekuju ekipu Vojvodine na svom stadionu.

Voždovac dočekuje novosađane nakon prve pobede u ligi koja je ostvarena nad ekipom Inđije maestralnim golom Miloša Stojčeva, kojim su stavljena prva tri boda na konto ‘Zmajeva’.

‘Stara dama’ srpskog fudbala sada na ‘Krov’ dolazi sa epitetom osvajača Kupa Srbije, što će ovo fudbalsko veče na stadionu Voždovca učiniti još zanimljivijim, a to potvrđuje i trener Voždovca Jovan Damjanović.

Očekuje nas praznik fudbala na našem stadionu, u goste nam dolazi renomirani protivnik, učesnik evropskih takmičenja i osvajač kupa i to je dodatni motiv za nas. Pobedom protiv Inđije potvrdili smo da se vraćamo na željeni kolosek i na ono kako bi ekipa trebalo da izgleda na terenu. Duel sa protivnikim iz vrha našeg fudbala odlična je prilika da se nadigravamo i podignemo nivo igre u svakom segmentu.

– Ako želimo da ostvarimo dobar rezultat, to je će biti neophodno. Vojvodina ima odličan tim, prepoznatljiv stil igre, očekuje nas sjajna utakmica u to nema sumnje – najavio je Damjanović nedeljni duel.

U meču protiv Inđije debitovao je i Nikola Stanković, novopridošli levi bek koji je sarađivao sa trenerom Lalatovićem u Radničkom iz Niša i nosio kapitensku traku tokom mandata među ‘Meraklijama’. Stanković takođe poziv na oprez pred utakmicu sa ‘Lalama’.

– Očekuje nas jako teška utakmica sa timom koji ima odlične pojedince i stručni štab sa kojim sam imao prilike da sarađujem.  Iz svega zaključujem da će ekipa Vojvodine doći na ‘Krov’ jako motivisana da odnese bodove kući. Oni izlaze iz dva meča u kojem su osvojili dva boda tako da nema sumnje da će im osvajanje sva tri boda na našem stadionu biti imperativ.

Raduje me što smo osvojili prve bodove u prošlom kolu i motivisani dočekujemo Vojvodinu i u nedelju očekujem meč sa puno dinamike i visokim tempom i nadamo se najboljem. Ako budemo na nivou kao protiv Inđije, mislim da rezultat neće izostati – rekao je Stanković.

Ni ovaj meč, kao ni prethodna dva meča Voždovca, neće se na naći na programskoj šemi za direktan prenos. Takođe, ni prisustvo publike neće biti dozvoljeno na ovom meču.

Shodno tome, kao i prethodna dva meča navijači Voždovca moći će da prate putem tekstulnih prenosa na sajtu Voždovca kao i na svim društvenim mrežama kluba.

Meč između Voždovca i Vojvodine igra se na stadionu Voždovca u nedelju od 20:30.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Majstor! 😂 Tagujte nekog vašeg prijatelja koji bi ovo uradio? 💪

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

FOTO: FK Voždovac

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter