0
Evropske lige

SERGEJ SE PRISETIO DOLASKA U RIM: Na današnji dan pre pet godina Srbin je stigao u Lacio (VIDEO)

Objavljeno: 06.08.20 u 15:45

Na današnji dan pre pet godina, fudbalski reprezentativac Srbije Sergej Milinković-Savić postao je član Lacija.

U italijansku prestonicu ‘zlatni orlić’ sa Novog Zelanda stigao je iz Belgije, nakon što je njegovom dotašnjem klubu Genku isplaćeno rekordnih 18 miliona evra.

Sergej je te 2015. godine na aerodromu u Rimu ovacijama dočekan od strane pristalica ‘nebesko-plavih’, koje su mu oko vrata stavile šal novog kluba, a on im je uzvratio sa ‘Srećan sam što sam ovde. Forza Lazio!’, a detalja sa dočeka, 25-godišnji vezista prisetio se na Instagramu.

Iako ga mediji tokom svakog prelaznog roka redovno sele iz Rima, ono što je do sada poznato je, da je jedino Pari Sen Žermen imao konkretnu ponudu za njega, a to je 2018. godine godišnja platu od osam miliona evra, koju je Sergej odbio, jer je želeo da Lacio uvede u Ligu šampiona, što je otkrio njegov menadžer Mateja Kežman.

Interesovanje za Srbina su pokazali još Mančester Junajted, Real Madrid, Čelsi i Juventus.

PROČITAJTE JOŠ: VUNDERKIND IZ BRAZILA DOŠAO U BARSELONU: U Kataloniju stigao tinejdžer čija je otkupna klauzula 300 miliona evra!

Sergej je sa rimskim klubom i ove sezone igrao sjajno, sve do pandemije korona virusa, nakon koje ‘nebesko-plavi’ nikako nisu uspeli da uhvate ritam, pa iako su pre prekida bili drugi, sezonu su završili na četvrtom mestu, iz Juventusa, Intera i Atalante.

Da bi se ostvario san Sergeja i Lacija da zaigraju u elitnom takmičenju, Roma i Napoli ne smeju da osvoje Ligu Evrope, odnosno Ligu šampiona, pošto Italija ima četiri zagarantovana mesta u najjačem takmičenju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 anni fa sceglievo di combattere con Armata Biancoleste! Quale è ricordo più bello che avete di #Sergente? Vi leggo tutti 🦅

A post shared by Sergej Milinkovic Savic (@sergej___21) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter