Predsednik crno-belih, Milorad Vučelić, najavio je nova pojačanja, ali ne smatra da su ona neophodna za ‘ovakve’ utakmice.

Vučelić je izneo mišljenje nakon dve ‘neuspešne’ partije crno-belih.


– Verujem da se ovo više neće dešavati. Preispitali smo sve, videli ste utakmicu, razgovarali smo dugo i podrborno, doneli nekoliko rešenja i nadam se da će izaći na dobro – rekao je Milorad Vučelić za ‘Sportski žurnal’

Predsednik Partizana potvrdio je da je Savo Milošević nudio ostavku.

– Pa, Sava nudi… Sava postavlja svoju odgovornost, naravno, što je i logično, ali mi nismo hteli da razgovaramo o njegovoj ostavci. Ponudili smo da razgovaramo, došao je kasnije ceo stručni štab. Bila bi ishitrena odluka da se sad nešto dešava pred ono što nas čeka. Posebno zbog rezultata koje smo ostvarili dosad. Očigledno, vidljiv je krizni period, postoji mnogo elemenata za to, stručni štab je pozvaniji da kaže koje su to mane. Neke od posledica će se videti, a nadam se da ćemo utisak, igru i realizaciju postaviti na bolji način. I da je ovo, nadam se i uveren sam, incident.

Što se tiče pojačanja, Vučelić ne smatra da su ona neophodna za ovakve uzakmice.

– Pojačanja će biti, ali za ovakve utakmice nisu problem pojačanja. Problem je da ne bude taj stepen indolencije, neodgovornosti, nonšalancije, da ljudi misle će samo od sebe pasti i da je taj kvalitet toliki da je svako od njih Mesi ili Bekenbauer ili Silva… Nego, da se spuste na zemlju i da znaju da kvalitet nije toliki da, ako se ne igra punim angažmanom, ne može doći do izražaja. Ni u jednoj varijanti, kamoli kad niko od tih igrača nije tako veliki. Nije ni mali, naravno, neću da ih potcenujem, ali je koncentracija potrebna u svakom poslu. Ne samo u fudbalu. Bez koncentracije nema ozbiljnih rezultata.

Predsednik crno-belih svaku utakmicu prožicljava emotivno.

– Teško preživljavam sve utakmice, a ovu sam doživeo posebno teško. Mislim na obe. I onu u Kruševcu, ali Novi Pazar je, nadam se, neponovljivo.

FOTO: Screenshot/Youtube