10
Domaći fudbal

OVO SE VIŠE NEĆE DEŠAVATI: Predsednik Partizana o Savi Miloševiću, pojačanjima, novoj sezoni…

Objavljeno: 06.08.20 u 21:22

Predsednik crno-belih, Milorad Vučelić, najavio je nova pojačanja, ali ne smatra da su ona neophodna za ‘ovakve’ utakmice.

Vučelić je izneo mišljenje nakon dve ‘neuspešne’ partije crno-belih.

– Verujem da se ovo više neće dešavati. Preispitali smo sve, videli ste utakmicu, razgovarali smo dugo i podrborno, doneli nekoliko rešenja i nadam se da će izaći na dobro – rekao je Milorad Vučelić za ‘Sportski žurnal’

Predsednik Partizana potvrdio je da je Savo Milošević nudio ostavku.

– Pa, Sava nudi… Sava postavlja svoju odgovornost, naravno, što je i logično, ali mi nismo hteli da razgovaramo o njegovoj ostavci. Ponudili smo da razgovaramo, došao je kasnije ceo stručni štab. Bila bi ishitrena odluka da se sad nešto dešava pred ono što nas čeka. Posebno zbog rezultata koje smo ostvarili dosad. Očigledno, vidljiv je krizni period, postoji mnogo elemenata za to, stručni štab je pozvaniji da kaže koje su to mane. Neke od posledica će se videti, a nadam se da ćemo utisak, igru i realizaciju postaviti na bolji način. I da je ovo, nadam se i uveren sam, incident.

Što se tiče pojačanja, Vučelić ne smatra da su ona neophodna za ovakve uzakmice.

– Pojačanja će biti, ali za ovakve utakmice nisu problem pojačanja. Problem je da ne bude taj stepen indolencije, neodgovornosti, nonšalancije, da ljudi misle će samo od sebe pasti i da je taj kvalitet toliki da je svako od njih Mesi ili Bekenbauer ili Silva… Nego, da se spuste na zemlju i da znaju da kvalitet nije toliki da, ako se ne igra punim angažmanom, ne može doći do izražaja. Ni u jednoj varijanti, kamoli kad niko od tih igrača nije tako veliki. Nije ni mali, naravno, neću da ih potcenujem, ali je koncentracija potrebna u svakom poslu. Ne samo u fudbalu. Bez koncentracije nema ozbiljnih rezultata.

Predsednik crno-belih svaku utakmicu prožicljava emotivno.

– Teško preživljavam sve utakmice, a ovu sam doživeo posebno teško. Mislim na obe. I onu u Kruševcu, ali Novi Pazar je, nadam se, neponovljivo.

FOTO: Screenshot/Youtube

0
0

10 Komentara

  1. U tvojim godinama ti vise nisi ni da vodis psa u setnju a kamoli klub kakav je Partizan.
    Idi bre u penziju i gledaj utakmice na tv.

    0
    0
    Odgovori
  2. VUCELA voli novac ,slavu
    popularnost a uspeh
    PARTIZANA ,njemu je u
    drugom planu. BOLI ga UVO
    za TITULU. Vazno da dele
    novac od transfere. VUCELA
    ako volis PARTIZAN skloni se
    I povedi VAZURU. OJADISTE
    nas PARTIZAN. Odlazite.
    Vi ne MOZETE titulu doneti.

    0
    0
    Odgovori
  3. nesposobna i nestrucna uprava kluba je pogresila sto nije smenila Savu Milosevica jer je rezultatima zasluzio !!!…………losi rezultati su los rad strucnog staba, fudbaleri nisu krivi za poraze, oni su profesionalci i rade kako se od njih zahteva………..u Srbiji, sportskoj zemlji, Partizan ima nestrucne trenere koji rade u klubu i treniraju igrace……..totalno raspustiti strucni stab prvog tima, sve trenere NAJURITI, neka idu u neku zonu pa neka se tamo uce sta je trening i takmicenje

    0
    0
    Odgovori
  4. POD HITNO CELA NOVA
    ODBRANA. I ZDJELAR
    NAPOLJE. OVO NE VALJA.
    MNOGO SMO SLABI I SPORI
    IGRA MIZERNA ZONASKA.
    P S. SVI OSTAVKE

    0
    0
    Odgovori
  5. VUCELICU, VAZURO, LUZERI
    MARS IZ PARTIZANA. SAMO
    KUPUJETE VREME, CEKATE
    SADIKOVE PARE. LOPUZE, GDE VAM JE OBRAZ. IDIOTI.

    0
    0
    Odgovori
  6. molim te vuceicu spasi PARTIZAN tako sto ces otici, povedi vazuru u vuletica. vi niste dorasli da vodite PARTIZAN. ubedjen sam svojim zivotom da si ti tu samo radi novaca. evo jedno moje razmisljnje staro 2-3 g. ti si vucelicu gl. i odgovorni urednik novosti. na tako visokoj poziciji jesi li ikada kritikovao i jedan jedini potez vucica, kao sto bi to uradio svaki pravi novinar. ti si uradio jos goru stvar. mozda bi se nasao normalan, cestit i hrabar novinar da pise nesto o desetinama gresaka koje je vucic napravio. ti vucelicu nisi dozvolio takvo pisanje o AV nego si novosti svrstao u rang sa informerom alo i tim cudom nesrecnim. sve to i tvoje neoglasavanje na brojne nepravde ucinjene Partizanu losa politika dovodjenja pojacanja sto se evo ispostavlja, nemanje mesta za sasu ilica u klubu jednostavno jedno mirenje i kad PARTIZAN u ovakvoj ligi ne osvoji nista, odabir mirkovica, pa sad milosevica za trenera PARTIZANA, a ne stanojevica. paunovica ili nekog treceg dokazanog, sve to meni daje za pravo da si ti tu po dogovoru sa AV-om na specijalnom zadatku zvanom; ZVEZDI TITULA, NAMA KUP, PROCENAT OD TRANSFERA, MAZANJE OCI USPAVANIM GROBARIMA.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter